article 21023
article 21023© woman.dk

Farvel til de små modehunde

De var det hotteste modetilbehør, men nu skrotter stjernerne dem

27. maj 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Britney Spears havde en. Geri Halliwell havde en. Og Paris Hilton har stadig sin. For ikke så forfærdeligt længe siden var det hotteste hotte mode-tilbehør en håndfuld hund, og stjernerne slæbte glad og gerne rundt på deres små følgesvende og fremviste dem ved enhver lejlighed, passende såvel som upassende. Men en hund er et besværligt accessory, har en del af dem nu måtte sande, og derfor er stjernerne nu gået i gang med at skrotte de små kæledyr.

Først droppede Geri Halliwell hendes kompagnon siden 1999, shih-tzu'en Harry, fordi den var for besværlig. Den har da også kostet Geri en del pinlige optrin, som for eksempel da den forettede sin nødtørft på selveste premierminister Tony Blairs gulv, eller da den lagde et visitkort i designer-butikken Joseph i London. Den lille hund er også blevet bannet fra britiske tv-studier, fordi den var en "sundshedsfare". Og næppe var Harry væk, før Geri besluttede at skille sig af med sin anden hund også. Hendes sorte terrier, Lucy, stak nemlig af for et godt ord og rullede sig i jord, rævelort og andet skidt, og det snavs var Geri altså ikke super-begejstret for...
Nu dropper Britney Spears så også sin minihund, chihuahua'en Lucky. Hendes mand bryder sig om det bette kræ. Forståeligt nok ? den temperamentsfulde hund gøede, bed og snerrede nemlig af ham, hver gang han nærmede sig.

- Kevin blev så gal, da Lucky bed ham i anklen, at han sagde til Britney, at nu var den køter nødt til at forsvinde, siger en sladdervoren kilde tæt på det hotte par.

Og hvad blev der så af de små, uskyldige hunde? Geri forærede Harry til sin mor og Lucy til sin svogers familie, og Britney gav ? efter en tårevædet afsked ? Lucky til en assistent. Så stjernerne kan altså gense deres tidligere venner, hvis savnet bliver for stort?

Læs mere: