© woman.dk

Find den fedeste nederdel til din facon

Her er guiden til efterårets musthave: Nederdelen!

20. juli 2011 af Mette Andrea Boesgaard

Find den fedeste nederdel til din facon

Nederdele er tilbage i modebilledet big time! De er skønne at gå i, de er alsidige og de klæder alle. Det handler bare om at finde den rette facon...

Trænger du til en guide til at finde den nederdel, der gør mest for dig? Så kig med her....

Første skridt er at finde din kropsfacon. Uanset om du er tynd eller tyk, stor eller lille har du en facon - og den kan hverken sultekure eller målrettet motion lave om på, så du kan lige så godt lære at acceptere den, som den er. Der findes ikke faconer, der er bedre eller dårligere end andre faconer - men kender du din facon, kan du klæde den, så du skaber harmoni og andre ikke bemærker det, du betragter som dine svage sider. For at finde din kropsfacon, så stil dig op foran spejlet i undertøj og betragt din krop. Har du du store bryster, men lille bag? Har du store lår, men næsten ingen barm? Tænk også over, hvad du altid irriteres over, når du shopper - det er et meget godt pejlemærke til, hvad dit problemområde er.

Æblefacon

DU ER MEST FRUSTRERET OVER din mave. Den er blød og lækker, men ikke så flad, som du drømmer om. Derfor er dit ultimative mål at skjule den.

SE EFTER EN NEDERDEL, DER har A-facon - gerne en, der er både let og løs, for den afbalancerer din overkrop og får din talje til at se smal ud.

Tip: En nederdel med print, detaljer forneden eller i en flot farve trækker opmærksomheden ned til dine lækre stænger.

UNDGÅ nederdele med læg, lommer eller plisseringer hen over maven - det får bare din mave til at se endnu mere iøjenfaldende ud. En lige nederdel, der sidder stramt om din talje, får dig til at se ud som om, du slet ikke har nogen facon.

To gode faconer til dig:

© woman.dk

Pærefacon

DU ER MEST FRUSTRERET OVER din numse og / eller dine lår, som du synes er uforholdsmæssigt store i forhold til resten af din krop.

SE EFTER EN NEDERDEL, DER har A-facon. Mini, midi eller maxi - det er lige meget, så længe den ikke klæber til numsen, så skjuler den de dele af din krop, du er mest træt af.

Tip: Gå altid efter en mørk nederdel - eller i hvert fald en, der er mørkere end din overdel; det leder øjnene op mod din slanke overkrop. Detaljer nederst på nederdelen tiltrækker øjet og skjuler dine ømme punkter

UNDGÅ korte, stramme, lige nederdele - de får dig til at se endnu større ud på numsen.

2 gode faconer til dig:

© woman.dk

Lige op og ned

DU ER MEST FRUSTRERET OVER, at du mangler kvindelige former, og du kan godt komme til at føle dig ret maskulin.

VÆLG EN NEDERDEL, DER giver kurver. Skråtskårne nederdele - der svøber numsen og svinger ud for neden - nederdele med læg og volumen eller tulipan-nederdele, der giver volumen om hofterne, skaber god fylde til din smalle krop.

Tip: Et bælte får din talje til at træde endnu mere frem.

UNDGÅ lige nederdele som for eksempel pencilskirts, de får dig nemlig til at se endnu mere firkantet ud.

© woman.dk

Brede skuldre og store bryster

DU ER MEST FRUSTRERET OVER, at du har store bryster og / eller brede skuldre og derfor let kommer til at se stor ud på overkroppen.

VÆLG EN NEDERDEL, DER skaber volumen på dit understel, så du skaber illusionen af harmoni i din krop. Tulipan-nederdele og strukturerede nederdele med A-facon er perfekte.

Tip: Det klæder dig virkelig godt, hvis du sætter et bælte i taljen eller vælger en nederdel med print, som fanger øjet.

UNDGÅ lige nederdele, for eksempel pencilskirts- de får dig til at se endnu mindre ud syd for navlen og dermed endnu større ud nord for den...

2 gode faconer til dig:

© woman.dk

Timeglas

DU ER FRUSTRERET OVER, at du har så mange kurver - du ligner nemlig slet ikke modellerne i bladene, hvilket ofte gør det vanskeligt at købe tøj . Du har dog den facon, mænd tænder på (og det er videnskabeligt bevist!)

VÆLG EN NEDERDEL, DER - er en nederdel! Du har måske svært ved at finde jeans, men nederdele passer perfekt til din kropsfacon, og du kan bære næsten alle former. Den absolut mest flatterende er dog et klassisk pencilskirt, der går til under knæet, for det understreger på smukkeste vis dine kurver. En struktureret nederdel i et stift stof med let A-facon er også ideelt. Din perfekte nederdel går til under knæet,

UNDGÅ nederdele, der giver ekstra volumen omkring hofterne - tulipannederdele og nederdele med læg giver bare ekstra fylde, det har du ikke brug for.

2 gode faconer til dig:

© woman.dk

Alle nederdele i artiklen er fra topshop.com