article 20991
article 20991© woman.dk

Hjemmestrik er hot til vinter

Strikning er en hel dille i Hollywood ? senest er Uma Thurman sprunget med på bølgen

15. august 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Skøn strik på podiet hos Alexander McQueen

Skøn strik på podiet
hos Alexander McQueen

Vinteren står så småt for døren, og vanen tro betyder det, at det er på tide at finde de varme trøjer frem. Og det hotteste her til vinter bliver dejligt vamsede striktrøjer ? gerne piftet op med et bælte i taljen.

Men en ting bliver tilsyneladende endnu hottere her til vinter end striktrøjer ? og det er at strikke sine egne trøjer selv! I Hollywood er trenden allerede slået godt igennem - så prominente personer som sangerinden Kelis og vampyr-dræberen Sarah Michelle Gellar har for længe siden fundet strikkepinde og garn frem og kastet sig over diverse mere eller mindre komplicerede designs. Og nu har den smukke single-mor Uma Thurman også sluttet sig til de strikkeglades rækker! For nylig blev hun nemlig set købe hele 42 nøgler cashmere-garn i en af Los Angeles fashionable håndarbejdsbutikker, og allerede dagen efter var hun igen på garn- og strikkepinde- indkøb, denne gang i New York!

Det kan godt være, at det der med håndarbejde virker lidt gammeldags - men det er hyggeligt og det er trendy, så bare spring med på bølgen og find mormor-dyderne frem igen!
 
Læs mere:
Er du også vild med strikning og andet håndarbejde? Så klik ind på Woman Debattens store håndarbejdsforum og få fif til, hvordan du strikker, hækler og syr