Hvem har den fedeste sko-stil (udover dig selv)?

Vil du også gerne vinde et gavekort til sko på 2.000 kr.? Så stem på dit yndlingslook i Deichmann Style Challenge!

25. oktober 2017 af kommerciel redaktion for Deichmann

Når du skal opdatere din sko-garderobe, kan du hente masser af inspiration hos Deichmann, der har et stort udvalg af de nyeste trends til gode priser – det gør selvfølgelig heller ikke noget, at der er gratis levering og returnering i onlineshoppen, hvis du da ikke shopper i én af landets 30 fysiske butikker. 

Du kan også få inspiration ved at se og stemme på dit favoritlook blandt de tre modebloggere, som dyster mod hinanden i Deichmann Style Challenge 2017 med udgangspunkt i sæsonens spritnye kollektion. Det bringer dig i øvrigt automatisk med i lodtrækningspuljen om et gavekort til Deichmann på 2.000 kr. (wuhuuu!). 

Bloggerne er: 

Amalie Wessel


Amalie er 22 år og er bosat på Nørrebro i København. På sin blog skriver hun om alt fra musik til humoristiske artikler om stereotyperne i det danske natteliv, uskrevne regler på snapchat og mode. Hun beskriver sin personlige stil som foranderlig og mener ikke, at komfort og stil udelukker hinanden, når det handler om sko. 

SE ALLE AMALIES LOOKS OG STEM HER.

Caroline Marburger 


Caroline er 20 år og sygeplejerskestuderende, blogger, og så er hun ved at lancere sit eget tøjmærke Niné Copenhagen. Hun elsker at rejse, men til dagligt skriver hun om mode, interiør og skønhed fra sit hjem i Virum. Hun betegner sin stil som feminin og synes, at det er vigtigt at sammensætte sit outfit ud fra sine sko. 

SE ALLE CAROLINES LOOKS OG STEM HER.

Malina Kragmann


Malina er 20 år og har bloggen Malina Kragmann, hvor hun dagligt deler sin store passion for mode med sine læsere. Malinas blog er et mix af mode, skønhed og interiør. Hun beskriver selv sin stil som crazy og går efter trendy sko, der er gode at gå i.

SE ALLE MALINAS LOOKS OG STEM HER.

Tip! Deichmann Style Challenge 2017 slutter d. 5. november.