article 20301
article 20301 © woman.dk

Køb et armbånd og støt brysterne

Der er noget for enhver smag og prisleje i år

14. oktober 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Hvert år bliver 4.000 danske kvinder ramt af brystkræft ? og dermed er brystkræft den form for kræft, der rammer flest kvinder. Men heldigvis er det også en kræft-form, der bliver forsket meget i, og nu kan du give en skærv til forskningen og samtidig gøre et godt modekøb!I anledningen af brystkræftmåneden ? som falder hvert år i oktober ? kan du nemlig købe dig et armbånd for enhver smag og pengepung. (Og har du ikke lyst til at købe noget, kan du altid bare give en skilling alligevel på www.stoetbrysterne.dk!)

Billig - og trendy
Farvede plastic-armbånd, der støtter kampen mod fattigdom, diskrimination og alskens andre gode formål, er super-hippe for tiden ? og Kræftens Bekæmpelse er hoppet med på bølgen og har lavet deres helt eget lyserøde plastic-armbånd. ?Støt brysterne? står der på det ? og det er netop, hvad du gør med din donation på sølle 20 kroner.

Køb det lyserøde armbånd

Moderat - og elegant
For de lidt mere velhavende, har Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med indretningsarktikten Stine Moldrup Hollesen lanceret det såkaldte Pink Luck-armbånd. Stine mistede selv sin søster til kræft og sidenhen sin far, og det har fået hende til at sætte alt ind på at samle penge ind. Det pink armbånd med de to låse, der symboliserer kontrasten mellem det raske og det syge, fås i både guld og sølv og koster 149 kroner. Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Køb dit Pink Luck armbånd

Dyrt - men dejligt
Også guldsmeden Charlotte Lynggaard har kastet sig ud i kampen for at rejse penge til brystkræft-forskningen. Hun har gjort det med en eksklusiv smykkeserie, der blandt andet omfatter et armbånd med en læderrem og en serie smykker i sølv eller guld ? guldsmykkerne fås oven i købet med eller uden brillianter. Armbåndet koster 1.950 kroner, og de øvrige smykker fås fra 850 kroner og op.

Find nærmeste forhandler på Charlotte Lynggaards smykker

Læs mere fra samme kategori