article 20329
article 20329 © woman.dk

Køb stjernedrys fra de kendtes gemmer

Kylie og Britney sælger ud for at give lidt til velgørenhed

5. oktober 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Det har længe været en trend, at de, der har, giver en skærv til de, der ikke har. Og hvem har egentlig mere end vore dages superstjerner?

De seneste to velgørenheds-stjerner på himlen er såmænd Britney Spears og Kylie Minogue. Dvs. det eneste Kylie har gjort for at give en skærv, er at designe en skøn blonde-bh og skrive sin autograf på den ? det er nemlig den britiske avis Daily Mirror, som har sat frøkenens bh til salg med det formål atdonere indtjeningen til brystkræft-forskning. Og det er naturligvis ingen tilfældighed, at de netop har valgt Kylies bh til formålet: Bh'en bliver nemlig solgt til ære for hende, fordi hun fik konstateret brystkræft i maj i år og siden har kæmpet en brav kamp for at slippe af med det.

Kylie's bh er sort med pink blonder, og den er sat til salg på den britiske version af eBay (www.ebay.co.uk). Inden du glæder dig for meget til at få fingre i fundet, skal du vide, at det godt nok kun er for de rige at være med i denne auktion ? buddene er allerede nu oppe på 6.900 pund, knap 76.000 kroner.

Køb Kylies bh
Auktionen løber indtil tirsdag den 11. oktober 2005 kl. 14

Er du ikke så stor en fan af Kylie, kan Woman Jubii glæde dig med, at Britney Spears også netop har smidt en bunke ting til salg på eBay. Den nybagte mor (til sønnen Sean Preston) har nemlig besluttet at bort-auktionere en mængde personlige ejendele for at give overskuddet til ofrene for orkanen Katrina ? tragedien i de amerikanske sydstater har nemlig berørt hende dybt, eftersom hun selv er vokset op i Louisiana.

Blandt de bort-auktionerede ting er en juvelbesat bh, som hun har haft på i en musikvideo (buddene lyder allerede på 30.100 dollars ? lige over 188.000 kroner) til jeans, kjoler, hatte, smykker, sko, solbriller, barstole og et signeret spillekort. Tingene er dog ikke just billige ? et par udtrådte blå klip-klappere går for den formidable sum af 405 dollars (2.500 kr).

Tip: Britney har 15 sider med ting til salg på eBay. Hvis du vil eje lidt stjernestøv til en rimelig penge, så kig på tingene på de sidste sider?

Se Britneys mange ting til salg
Auktionerne løber indtil søndag den 9. oktober kl. 03.

Læs mere:

Læs mere fra samme kategori