Krystaller, energier og spiritualitet: Smykker er mere end bare pynt

Smyk dig med sten, der gør dig stærk, rolig eller kærlig.

21. oktober 2022 af Annoncør

Bruger du kun smykker for at pynte dig? Så overser du måske smykkernes dybere mening. Mange ringe, halskæder og armbånd er nemlig skabt med en intention, som ikke bare er at gøre dig bedårende.

Faktisk er nogle smykker ligefrem “energiredskaber”, der får alt fra styrke til sårbarhed frem i dig. Sådan er det i hvert fald, hvis du spørger Maanesten – det populære, danske smykkemærke af ægteparret Lotte og Henrik Venø Callesen.

Gå ud i verden med en magisk månesten

Maanesten er opkaldt efter ægteparret Callesens yndlingssten. Navnet emmer af magi og spiritualitet, og det er der god grund til. Maanesten smykker er nemlig fremstillet med sten og krystaller, som har skjulte og unikke egenskaber. På den måde kan enhver kvinde finde lige præcis dén ring, dén halskæde eller dét armbånd, der får det bedste frem i hende.

Vidste du f.eks., at blå krystaller eftersigende bringer ro, overblik og klarsyn? Violette sten kan understøtte transformation, og røde sten kan styrke sensualitet og kærlighed. Hvis du har hang til det spirituelle, kan det være rigtig sjovt at tænke stenenes betydninger ind i dit smykkekøb. Det bringer magi og stjernestøv ind i hverdagen.

Jeg ved altså ikke, om jeg tror på healende energier...

Det er selvfølgelig ikke alle, der køber sig ind på krystallernes magiske evner. For nogle bliver det lige fluffy nok. Hvis du har det sådan, behøver du heldigvis ikke snyde dig selv for smukke Maanesten ringe eller halskæder. For det er naturligvis helt fint bare at vælge et smykke efter, hvad man synes ser flot ud. Måske er der en farve, der klæder dig særligt godt?

Du kan også se på krystallernes egenskaber som smukke historier, mennesker har skabt for at gøre livet mere meningsfuldt og farverigt. Det kan være sjovt at stifte bekendtskab med magiens verden, også selvom du ikke tror 100% på den.

Men stenene kan faktisk vise sig at have en indvirkning på dig alligevel. Vælger du bevidst et smykke med en sten, der indgyder håb og mod, vil du ofte komme til at fokusere mere på disse egenskaber. Dit smykke vil minde dig om dem, og på den måde vil de måske komme til at spille en større rolle i dit liv. Det er ikke nødvendigvis magisk, men stadig ret fedt.

Hvad er intentionen bag dine smykker?

Man behøver ikke at være spirituel for at se en dybere mening med sine smykker. En ring fra din oldemor kan minde dig om, hvor du kommer fra, og hvilken generation af kvinder, der går forud for dig. Et armbånd fra din bedste veninde betyder noget særligt, fordi det er fra hende.

Smykker, som kan noget mere end bare at være til pynt, har som regel en større betydning for os. Derfor kan det være rigtig sjovt at tænke over, hvad dine forskellige smykker betyder for dig. På den måde kan du pryde dig med dem med intentioner om at gå endnu mere kærligt, stærkt og enestående ud i verden. Og hvis det ikke er sand magi, hvad er så?