article 21091
article 21091© woman.dk

Lej en laber designer-taske

Nu kan du følge trenden for en slik

14. maj 2007 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Drømmer du om at eje lækre designertasker - men har du ikke råd? Eller er du bare typen, der elsker at have den nyeste nye it-taske hængende over armen? Så er der godt nyt til dig: Nu kan du nemlig leje designer-tasker på nettet.

Trenden startede - selvfølgelig! - i USA, men den er hurtigt blevet taget op i vores hjemlige andedam også. Og foreløbig findes der to steder, hvor du kan leje designer-tasker i Danmark.   www.bagclubexclusive.dk  kan du leje tasker som for ekseempel Prada, Versace, Gucci og Fendi - det koster 100 kroner i indmeldelsesgebyr, og så kan du leje en lækker designertasker fra 149 til 499 kroner om ugen, alt efter hvilken en, du vælger. Hos www.envy-me.dk  kan du leje tasker som for eksempel Mulberry, Chloe, Louis Vuitton og Burberry - abonnement koster fra 299 til 999 kroner om måneden, alt efter hvilke tasker, du vil slynge over skulderen.

Skal du leje eller eje? Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvad du vil have af din designertaske. Nyder du at samle på tasker? Giver det dig en enorm tilfredsstillelse at vælge en taske fra samlingen, der supplerer dit outfit perfekt? Så er det sikkert en god ide, at du investerer i tasken. Kan du lide at have en forskellig taske til hvert eneste sæt tøj, du ejer, og SKAL de alle være designertasker? Eller har du et begrænset budget? Så lej din taske i stedet.

Læs mere:


Deltag i Woman Debatten: Ville du leje en designer-taske?