article 20441
article 20441© woman.dk

Let strygningen - køb en strygerobot

Her er tingen til kvinden, der hader at stryge skjorter

1. november 2006 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Har du et job, der kræver nystrøgne skjorter hver dag? Eller har din kæreste (og er du af uransalige årsager endt med at skulle sørge for dem)? Så glæd dig, for nu kan du nemlig købe en stryge-robot, der kan ordne arbejdet!

Strygerobotten er kreeret af Siemens og lyder navnet ironMan. Den består af et stativ med hjul på med en dukke ovenpå. Når du har vasket skjorten, tager du den bare ud af vaskemaskinen og hænger den våd på dukken ? robotten blæser så varm luft gennem tøjet, der rettes og glattes helt perfekt. Selv vanskelige områder som manchetter og kraver kan ironMan klare. Det tager i gennemsnit ca. 90 sekunder at sætte en nyvasket skjorte på robotten og tage den af igen efter endt strygning, så du sparer 4-5 minutter pr. skjorte ? en ikke uvæsentlig besparelse i betragtning af at en undersøgelse viser, at du i gennemsnit bruger et døgn om året på at svede over strygningen!

Strygerobotten kan stryge skjorter og bluser fra størrelse 36 til 52, og den kan også gennemlufte jakker og blazere med kold luft. Robotten kan oven i købet tørre en habitjakke, hvis du er blevet fanget i en regnskylle ? det sparer dig en udflugt til renseriet!

Selvom ironMan er en ordentlig krabat ? den er knap 1,2 meter høj og vejer hele 28 kg! ? kan den let gemmes af vejen: Den øverste af maskinen kan sænkes og hjulene under monstrummet gør det let at køre den til væk. Og hvis det skulle blive nødvendigt, kan bøjledukken nemt tages af og vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.

Den strygende robot sælges påwww.energinordbutikken.dkog den koster 7.999 inkl. levering.

Læs mere: