Nu kan du (endelig) købe Converse, der er gode at gå i

En ny opdateret model har tænkt sig at gøre livet lettere for dine fødder (bare rolig, den ligner den gamle!)

28. juli 2015 af Sara Møller Christensen

 

Vi har altid elsket den klassiske Converse All Star! Det har vores fødder bare ikke... Men det er der nu kommet en løsning på. For første gang i 98 år har Converse nemlig valgt at ændre designet.

Eller... det vil sige, at skoen ligner sig selv (gudskelov!), men den er blevet bedre at gå i. Skoen, som kom i handlen i går, fås stadig i både high top og low top, og så har den fået diverse fede – og behagelige – opgraderinger.  

 

The Converse Chuck Taylor All Star II, som skoen hedder, har blandt andet fået en ny lækker Nike Lunarlon-sål (Nike ejer Converse), som gør den blødere at gå i. Enhver, der har gået i et par af de ‘gamle’ Converse i dagevis, ved, at den nye skum-sål falder på et tørt sted.

Desuden er skoen blevet mere åndbar (mindre fodsved – score!), og foret er blevet blødere, så skoene sidder bedre fast og er mere komfortable.

 

Vi har ikke prøvet skoen endnu, men det lyder, som om den er værd at slippe de 140 kroner ekstra for, som den kommer til at koste i forhold til den klassiske model (som du for øvrigt stadig kan købe, hvis du og dine fødder er fans).