Kvinde smiler
Hvad synes du om den nye funktion på Woman.dk? © Getty Images

Ny, smart funktion på Woman.dk hjælper dig med at finde stilen

Sikke en lækker bluse, hende her har på... Hvor er det mon muligt at finde en, som ligner den?

16. januar 2019 af Redaktionen

Kender du det, at du læser en artikel, og mens du er godt i gang, falder du over et billede af et lækkert outfit, du ville ønske hang hjemme i dit eget tøjskab? 

Forslag til alternativer, der ligner tøj, du godt kan lide

Det er ikke altid, det er tydeliggjort, hvor tøjet, som modellerne på billederne har på, er fra, og så ville det være ret smart med en funktion, der kunne finde tøjet. Ikke?

Et andet dilemma, som dit shoppingelskende hjerte kan ende ud i, er, hvis du har set en smuk bluse i et galleri på Woman.dk. Den er bare lige liiidt for dyr til dit budget... Eller endnu værre: Den er udsolgt! Så kunne det være skønt at få serveret en række alternativer til bluser, der ligner den. Har vi ret?

Vi kan nu glædeligt afsløre, at netop den tjeneste, du har ventet på, er landet lige her på Woman.dk!

Find stilen med Woman

Nu giver vi nemlig vores læsere mulighed for nemt at finde tøj, der ligner det tøj, som findes i vores artikler. Nærmere bestemt kan du finde den smarte tjeneste i kategorierne:

Tøjet og mærkerne er ikke nøjagtigt dem, som kvinderne i artiklerne har på. Den nye funktion kommer nemlig med en række bud på tøj, der ligner det, du har trykket på og godt kan lide. 

Lad os give dig et eksempel...

Du har fundet denne smukke kjole i et af Womans gallerier, men du har ikke råd eller lyst til at give så mange penge for den ellers smækre sag. Det kan også være, at du har googlet dig frem og derfor er landet i et galleri, der er lavet for lang tid siden, så kjolen er udsolgt.

Når du trykker på den hvide prik, kommer funktionen med en række bud på kjoler, der ligner den, du godt kan lide.

Der er stor sandsynlighed for, at de mange alternativer gør det muligt for dig at finde en lignende kjole i en billigere version eller se et forslag på en kjole, som ligner én, der ellers er udgået.

I hvert fald giver vi dig en række forslag på lignende kjoler!

Vi vil høre, hvad du synes om funktionen!

Hvad tænker du om, at Woman hjælper dig med at finde stilen på den måde? Fungerer det for dig?

Vi vil meget gerne høre, hvad netop DU tænker om vores nye funktion, så skriv endelig til [email protected], hvis du har gjort dig nogle tanker om konceptet. Og ellers er der jo kun en enkelt ting at sige: God shopping!

Læs mere fra samme kategori