AnnoAnno tilbyder personlig styling til plus size-kvinder
© AnnoAnno

Nyt online shoppingkoncept sørger for personlig styling af plus size-kvinder

Og du kan klare det hele hjemme fra din egen stue – yes! 👗

21. august 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Som plus size kan det godt være lidt af en udfordring at finde tøj, både fordi der sjældent er det store udvalg, og fordi det ikke er det fedeste i verden at stå halvnøgen i prøverummets skarpe og meget lidt flatterende lys, mens du aser og maser med tøjet. 

Sådan behøver det dog ikke være mere, hvis du spørger folkene bag et nyt shoppingkoncept kaldet AnnoAnno. 

De kender nemlig alt til plus size-kvindernes kamp med prøverummet, så de har udviklet et fedt og meget tiltrængt koncept, hvor du kan få udvalgt en helt ny garderobe specielt til dig uden overhovedet at forlade huset. 

© AnnoAnno

Du skal bare besvare et spørgeskema med mål og præferencer, og så finder en kendt, dansk stylist fem stykker tøj til dig, som passer til dig og dine kriterier, og hele molevitten bliver sendt med posten – nemmere bliver det simpelthen ikke.

AnnoAnno henvender sig til kvinder i størrelse 42+, hvilket vil sige 33% af danske kvinder.

Konceptet er inspireret af lignende foretagender fra USA, hvor det er en massiv succes, hvilket vi i hvert fald godt forstår! En særligt udvalgt garderobe, som passer perfekt til dig, og helt uden den velkendte øv-oplevelse i prøverummet? Hurra!

© AnnoAnno

AnnoAnno-konceptet bliver sparket i gang d. 21. august, så hvis det lyder som lige noget for dig, kan du allerede nu besøge hjemmesiden og tilmelde dig, og så er det bare med at vente i spænding på den allerførste pakke.