article 20595
article 20595© woman.dk

Pamela Anderson laver accessories

Baben byder på en garanteret 100 % læderfri kollektion

13. juli 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

 

Det er måske ikke just mode, de fleste kvinder forbinder Pamela Anderson med ? men ikke desto mindre har den storbarmede blondine nu kastet sig over modeindustrien og designet en serie accesories. The Pamela Anderson Collection, som accesory-serien kommer til at hedde, kommer til salg i Storbritannien til efteråret og kommer til at bestå af ikke mindre end 3 forskellige linier: Sensuality, Winter Beach og Star.

Der bliver både masser af tasker og masser af bælter i kollektionen, og det i et hav af forskellige materialer, lover Pamela ? men som den store dyreven, Pamela er, bliver der ikke noget som helst af læder i kollektionen.

- Min livsstil ændrer sig hele tiden, det ene øjeblik er jeg en strand-babe, det næste øjeblik er rock chic og det næste igen mor til to hjemme i Malibu. Takket være min kollektion af accesories, ser jeg altid godt ud, uanset hvor jeg er, eller hvad jeg laver, siger Pamela.

Det er endnu uvist, hvor du vil kunne købe Pamelas accesories, men sikkert og vist er det, at priserne komme til at starte fra knap 200 kroner.