article 20368
article 20368 © woman.dk

Paris Hilton laver håndtasker

De bliver dyre, luksuriøse ? og selvfølgelig lyserøde!

17. oktober 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Paris Hilton

 

er ikke typen, der sætter sig hen i et hjørne og skumler over livets nederlag. Ganske vist er hendes forlovelse lige gået i vasken (efter sigende fordi Paris Latsis duskede udenom til sin polterabend), og hendes tv-serie The Simple Life er blevet strøget fra sendefladen i USA, men Paris kaster sig alligevel glad og gerne ud i nye projekter. Nu er hun jo selvfølgelig også både berømt og den lykkelige indehaver af hele to svimlende dyre forlovelsesringe...

Paris' næste initiativ bliver at designe en kollektion af lækre designer-tasker. Taskerne bliver lavet at eksotiske skind og læder ? men uanset de kostbare materialer, bliver de fleste af dem alligevel holdt i frøkenens favoritfarve nr. 1, lyserød. De kommer til at koste fra 380 til over 30.000 kroner stykket, og Paris' mesterværker når de amerikanske butikker allerede i næste måned. Der er dog langt flere godter i vente: Til næste år følger en serie punge og andre lædervarer fra den blonde hotelarvings kreative hånd.

Hendes samarbejdspartnere siger, at taskerne reflekterer Paris og hendes livsstil ? hvilket man nok tydeligst kan se, fordi hun har lavet en taske, der er special-designet til at indeholde småhunde a la hendes egen Tinkerbell.

Paris Hilton står i øvrigt allerede bag et kollektion af smykker ? både til mennesker og til hunde ? og en serie hundetøj!

Læs mere:


Læs mere fra samme kategori