Foto: Rezet Store

Rezet Store åbner i Århus og København

Den københavnske sneakerforhandler slår dørene op til 2 nye butikker. Se, hvad du kan vente dig, her

10. december 2015 af Sofie Ringtved Jensen // Costume.dk

Er du vild med sneakers og bærer dem med alt fra striktøjer til cocktailkjoler? Velkommen i klubben!

Rezet Store hører til blandt Danmarks otte bedste sneakerbutikker – og nu åbner to mere af slagsen: Endnu en i København samt den første i smilets by, Århus.

Mens København er beriget med talrige sneakerforhandlere, og har Nordens bedste udvalg af luksusbutikker, så sidder Shoe Chapter pt. tungt på sneakermarkedet i Århus.

Men det bliver der lavet om på nu. Og det bedste af det hele? De nye butikker vil indeholde en seperat pigeafdeling, Rezet Girls Club, som du kan besøge, efter du har shoppet julegaven til ham ...

Rezets Stores butik på Rådhusstræde i København K.

Vi vil gerne slå et slag for, at julegaven til dig selv skal være et par hurtige sko fra en af de to nye butikker – men søger du derimod flotte sager under 500 kroner, så tag et kig her!

Rezet Stores to ny butikker åbner med et brag – og du er selvfølgelig inviteret! 

Fredag d. 11. december åbner butikken i København i Jorcks Passage klokken 12, og lørdag d. 12. december i Århus på Søndergade 70 klokken 10.

Begge dage står den på 15 procent rabat på alt i butikken, gratis øl, goodiebags og konkurrencer – og outfittet til sneakerfesten kan du finde blandt decembers flotteste budgetfund

Du kan læse mere om og tilmelde dig eventet i København her og Århus her.