Rihanna er cool og afslappet i blomstret buksedragt
Rihanna er cool og afslappet i blomstret buksedragt© Bulls

Sådan bruger du din buksedragt

Få fif til den hurtigste måde at blive smart til foråret

31. marts 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Er du en af dem, der straks tænker baby i sparkedragt eller håndværker i kedeldragt, når du hører ordet buksedragt? Så er det på tide at tænke om igen! Buksedragten har nemlig været på fremmarch i modebilledet et par år, og dette forår bliver den mere populær end nogensinde. Så hvis du kun skal opdatere din garderobe med en ting dette forår, så køb en buksedragt!

Savner du inspiration til, hvordan du skal bruge den? Kig med i galleriet, hvor Woman har samlet cool billeder og lækre dragter, som du kan iføre dig.

Se Womans store buksedragts-galleri

SÅDAN BRUGER DU DIN BUKSEDRAGT:

Pas på med størrelsen! Hvis din buksedragt er bare en anelse for lille, viser du for det første meget mere mås, end du muligvis har lyst til - for det andet kan det være svært ubehageligt at sidde i den dagen lang, hvis du har et job eller et studie, der indebærer stillesiddende arbejde! Når du prøver din buksedragt, så prøvesid den også, så du ved, at den passer...

Selvom du er lige så toptrimmet som en supermodel, så vær alligevel forsigtig med klæbende catsuits i lycra. Vælg i stedet løse, flagrende stoffer som jersey, linned eller silke. Men pas også på, at du ikke vælger en buksedragt, der er så løs, at du bliver helt uformelig. Det pæneste er altid en dragt, der følger dine former uden at klæbe!

Husk at buksedragter med masser af mønstre og farver er meget iøjenfaldende, så træk ikke i dem, med mindre du har en modig dag. Vælg en ensfarvet jumpsuit for et mere diskret look - eller spring ud i en buksedragt med tone-i-tone småblomstret eller etnisk mønster.

Husk at selvom buksedragter ser smarte ud, så er de ikke just praktiske. Du skal nok regne med at bruge lidt ekstra tid på toilettet...


SÅDAN STYLER DU DIN BUKSEDRAGT:

  • Hvis du har en smal talje, så vis den - fremhæv den med et bælte, så får du også lidt facon i buksedragten!
  • Du kan sagtens gå i korte buksedragter allerede nu, bare træk i strømpebukser indenunder!
  • Din buksedragt bliver ikke mindre fed, hvis du kaster årets jakke nummer et over den: En habitjakke (gerne oversize og lys!)
  • Giv din buksedragt kant med smykker - en iøjenfaldende halskæde, masser af armbånd og masser af dine yndlingsringe gør din dragt helt dig.
  • Brug din buksedragt med gladiatorsandaler eller støvletter om dagen og seje hæle om aftenen - sådan forvandler du din buksedragt fra dag til aften i byen.