article 20981
article 20981© woman.dk

Stella donerer penge til nødstedte kæledyr

Designeren bortauktionerer tøj til fordel for de kæledyr, der led under orkanen Katrina

7. september 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Når man er en rigtig kändis, kan man bruge sin magt og vælde til enten at sige noget, så det bliver hørt af alle, eller give en smule af alle sine mange penge til dem der trænger... Orkanen Katrina i USA har fået masser af superstjerner til at gøre enten det ene eller det andet ? senest har Colin Farrell og Paris Hilton solgt dates med sig selv til højestbydende. Men det vel nok mest usædvanlige initiativ i forbindelse med ofrene for orkanen Katrina kommer fra designeren Stella McCartney og Pamela Anderson.

De to stjerner giver nemlig hver især et par donationer til en auktion, der samler penge ind til fordel for de kæledyr, der led overlast, da orkanen hærgede.


Tusindvis af hunde, katte og andre kæledyr forsvandt under stormen, som ødelagde Louisiana, Alabama og flere andre områder, og derfor giver stabler PETA (People For Ethical Treatment of Animals) nu en auktion på benene for at redde de små venner.

Stella ? der er kendt som en ægte dyreven ? giver et par stykker tøj fra hendes seneste kollektion (der er lavet helt uden skind og pels og uden i øvrigt at skade nogle dyr). Også kollegaen Pamela Anderson har valgt at støtte det gode formål ? hun bort-auktionerer en bi-rolle i hendes tv-show Stacked.

Auktionen finder sted ved PETAs 25 års jubilæums show den 10. september i Hollywood, og alle pengene går til PETAs Animal Emergency Fund, der hjælper dyr i nød.