article 20579
article 20579© woman.dk

Stuart Weitzman ? den nye sko-gud?

Desperate Housewives har fundet Manolo Blahniks afløser

26. maj 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Det er jo gerne sådan, at når kändisser bliver spottet iført eller bærende på smukke ting, bliver de pågældende ting tit og ofte et hit. Tænk for eksempel bare på Sex And The Citys Carrie Bradshaw og hendes hang til dyre Manolo Blahnik-sko? Og nu er succes-serien Desperate Housewives gået i Sex And The Citys fodspor og har fået deres egen stjerne-sko-designer, nemlig Stuart Weitzman.

Han er en gammel kending blandt de rige, trendy og berømte ? han har allerede berømtheder som Halle Berry og Minnie Driver på kundelisten. Men efter New York-designerens gyldne sko med navnet Parfait optrådte i et afsnit af Desperate Housewives på Eva Longorias velplejede fødder, er han med et blevet et kæmpe navn. Over 1.000 mennesker kimede den arme designer ned, umiddelbart efter skoene havde været på tv, og resultatet er, at der for tiden er hele 3 måneders ventetid på de famøse sko!

Den gode nyhed for dig? Du kan se alle Stuart Weitzmans sko på internettet ? og du kan faktisk også købe dem der! Helt billige er de dog ikke: Den gyldne parfait-sko koster 285 dollars (knap 1.700 kr).

Læs mere:

Er de desperate husmødre fremtidens stilikoner? Deltag i Woman Debatten