article 20503
article 20503 © woman.dk

Teri Hatcher laver t-shirts

Overskuddet går til orkan-ofrene i USA

14. september 2005 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Så er endnu en kändis klar med et initiativ, der skal give en hånd til ofrene for orkanen Katrina. Denne gang er det Desperate Housewives-stjernen Teri Hatcher, der melder sig på banen ? skuespillerinden har nemlig lavet en serie t-shirts, der skal samle penge ind.

T-shirtene er blevet til i samarbejde med modefirmaet My T, og de skønne klæder er alle beklædt med inspirerende ord, der skal opmuntre både dem, der bærer t-shirten og dem der ser budskabet.

- Jeg ville bare gøre noget, siger Teri.

- 50 % af indtægterne gå direkte til Røde Kors til hjælp til orkan-ofrene.

Teri i sin t-shirt

Teri i sin t-shirt

T-shirtene kan desværre kun købes i USA, men du kan se dem alle sammen på www.presentsforpurpose.com.

Og smukke Teri har masser af overskud at give af for tiden ? ud over at hun har travlt med Desperate Housewives og godgørende t-shirts, har hun også netop scoret en aftale, der betyder at hun ? i en alder af næsten 41 år ? skal være reklamesøjle for Clairols hårfarve. Det er hun mægtig begejstret for, ikke mindst fordi hun selv har farvet sit hår, siden hun var 25 år. Og fordi hun ikke har den store selvtillid med hensyn til hendes krop:

- Jeg går altid i badedragt, aldrig bikini. Måske ville 50 % sige, at jeg så sød ud, men de andre 50 % ville sige, at min røv hang lidt, indrømmer Teri.

Læs mere fra samme kategori