Tøjbrand med over 21 millioner Instagram-følgere har lanceret ny efterårskollektion

Det budgetvenlige tøj fra SHEIN har du sikkert allerede set på sociale medier. Nu har de lanceret ny kollektion med et vildt online modeshow med koncerter og dans.

28. september 2021 af Benjamin Creative for SHEIN

Hvis du er på Instagram eller TikTok, er du formentlig stødt på tøjet. Både store influencers og helt almindelige kvinder deler nemlig ofte hauls, styles og reviews, hvor items fra brandet SHEIN er i fokus.

SHEIN, som blev skabt i 2008, er en fast fashion webshop, som leverer tøj til mere end 220 lande. Udover at brandet følger de største trends, er det ekstraordinære ved tøjet, at det er ekstremt budgetvenligt.

Nu har de lanceret en særlig kollektion, som du i bunden af artiklen kan se og shoppe – endda med en rabatkode på 15 procent!

Sådan er SHEIN blevet enorm på SoMe

SHEINs succes skyldes ikke kun deres budgetvenlige priser og moderne styles. Brandet er overalt på sociale medier, hvor de inviterer fans over hele verden til at dele billeder og videoer. 

Udover deres samarbejder og engagement på sociale medier, er der også skabt en stor trend for unge piger i at dele deres looks fra SHEIN. Faktisk er brandet et af de mest viste gennem review-videoer og hauls, hvor brugere viser deres seneste køb og deler deres meninger - på tværs af TikTok og YouTube. Måske du allerede har spottet dem, når du har scrollet igennem dine sociale medier?

Fremviste kollektion ved et anderledes modeshow

Den 26. september 2021 afholdt SHEIN det utraditionelle modeshow 'SHEIN X ROCK THE RUNWAY 2021', som var en form for et hybrid event. Der indgik nemlig både koncerter og masser af koreograferede danse i det innovative modeshow, som kunne ses i SHEINs app og på deres sociale kanaler.

Nu har de lanceret en ny kollektion

Tøjet fra SHEIN er kendt for at følge modens store tendenser – særligt på sociale medier. Ligesom i deres brand-tagline 'Wear Your Wonderful' opfordrer de folk til at udtrykke sig gennem stil og outfits – uden forbehold eller begrænsninger. De mener nemlig, at mode bør handle om at have det sjovt og mikse og matche det tøj, du føler noget for.

I den nye kollektion er det heller ingen undtagelse, at der mikses og matches på tværs af stil og looks. Faktisk består kollektionen af flere forskellige kategorier, som er: Retro Revival, Business Class, 90’s Minimalism, 90’s Edge, Color Story, Fashion.Forward og Vintage Romance.

Alle kategorier og styles fra kollektionen kan tilgås på SHEINs website nu.

Se og shop styles fra kollektionen – med 15 % rabat

Du kan allerede nu shoppe items fra efterårskollektionen fra SHEIN. Her har vi udvalgt 16 styles, du kan lade dig inspirere af. Som Woman-læser kan du ovenikøbet få 15 % på alt tøjet med koden WOMF15. Den gælder helt indtil d. 31. december 2021!

Du kan også finde mange andre styles på SHEINs eget website.

Tasker

Veste

Sweatshirts & strik

Jeans & bukser

Du vil (garanteret) også kunne lide