To kvinder i flotte jakker
En jakke med pelskrave har nu stået på vores ønskeliste to gange 20 års mellemrum.© WENN, Instagram: @Emilierex

9 trends fra 90'erne og 00'erne, vi troede var et overstået kapitel, men nu har fået et comeback

Hvem havde troet, at bøllehatten ville få et comeback?

4. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har du pakket bøllehatten og den blå øjenskygge væk i troen om, at du aldrig skulle se dem igen? Så tro om! Her viser vi dig ni trends fra 90'erne og 00'erne, vi troede var et overstået kapitel, men som nu er genopstået.

1. Den blå øjenskygge

Hvem husker ikke den blå øjenskygge? Øjenskyggen var en KÆMPE trend back in the days og kunne ses på alle de store kendisser. Vi troede aldrig, vi skulle se den skrigende øjenskygge igen, men vi blev klogere – og helt ærligt, det ser jo ret sejt ud! 

Britnet Spears i cowboy tøj
© WENN

2. Tørklædet om håret

Denne trend minder os om vores folkeskole-stilikon: Lizzie McGuire. Den 13-årige skolepige var ikke ene om at binde tørklædet om håret i 00'erne – store stjerner, som for eksempel Christina Aguilera, var også med på trenden. Radiovært Maria Fantino viser, hvorfor trenden også holder i dag.

Christina Aguilera med tørklæde om hovedet
© WENN, Nick Procaylo

3. Tracksuitet

Træningsdragter (eller tracksuits) var en fast del af 90'ernes garderobe. Træningstøjet har nu fundet vejen tilbage til vores garderobeskabe, og vi ELSKER, at det igen er acceptabelt at have det bløde, rare tøj på uden for fitnesscentret.

Gwen Stefani i velour tracksuit
© WENN, Z.Tomaszewski

4. Den lille håndtaske

Scarlett Johansson demonstrerer på billedet herunder, hvordan din taske skulle se ud i år 2000. I tasken var der lige præcis plads nok til din Nokia 3310i og din lipgloss. Nu er den lille skuldertaske tilbage! Dog uden klaptelefonen. 

Scarlett Johansson med lille taske
© WENN, Dimitri Halkidis

5. Farvede glas i brillen

Denne trend havde vi ikke liiige forudset ville genopstå, men vi er vilde med, at de søde og sjove briller er tilbage. Vi vil gerne have et par i hver farve! 

Anastacia er glad og har briller på.
© WENN

6. De ansigtsindrammende lokker

Alle gik rundt med the tendril updo i 90'erne og start 00'erne. Stonemuse viser på billedet herunder, hvorfor vi igen skal til at hive et par totter ud af vores knold eller hestehale. Det ser jo så fint ud!

© WENN, Jody Cortez

7. Jakken med den pelsede krave

En jakke med pelskrave var alt, vi ønskede os i 2000, og her 20 år efter er jakken endnu engang havnet på vores ønskeliste.

© WENN

8. Bøllehatten

Bøllehatten har alle dage skilt vandende – både i 90'erne, men bestemt også i dag. Enten elsker du den, eller også hader du den. Vi synes, Caroline Sølver på sit billede viser, hvorfor så mange elsker den sjove hat. 

© WENN, Frazer Harrison

9. Det store pandebånd

Hårpynt var en gigantisk 90'er-trend, og særligt det store hårbånd var uhyre populært. Måske har din mor et liggende, du kan overtage? 

Jennifer Lopez med et stort pandebånd
© WENN, Joe Major

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori