Bandana
Skal du også rocke en bandana til sommer? © Instagram: @carlachloe

8 trends, vi er overraskede over har gjort et comeback, men som faktisk ser ret cool ud

Du kan næsten ikke sige bandana uden også at sige Nik & Jay, men nu bør du også tilføje trend til den sætning!

25. februar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Troede du aldrig, at du skulle se neonfarver og lavtaljede jeans igen? Så kan du godt tro om igen – de er nemlig vendt tilbage i modebilledet.  

Her kan du se otte trends, vi er overraskede over har gjort et comeback, men som faktisk ser ret cool ud. 

1. Find din indre cowboy frem

Yee-haw for en trend vi aldrig havde troet skulle gå på de danske fortove. Vi snakker selvfølgelig om den spidse cowboystøvle, som efterhånden har betrådt de fleste gader og stræder i 2022. 

Den havde vi alligevel ikke set komme — og det tror vi bestemt heller ikke, at Texas' cowboys havde. Men vi kan ikke komme udenom, at det ser ret cool ud at komme slentrende gennem byen iført et par langskaftede, spidse støvler! 

2. Far-sandalen i forvandling

Vi kender den allesammen. Den mørke Geox-sandal med velcro, som skriver ‘far på sommerferie’ i en sådan grad, at vi aldrig nogensinde havde troet, at vi skulle se den selvsamme sandal i Gannis butiksvindue. Selvfølgelig i en fancy pink, bevares. 

Hvordan i alverden formår Ganni gang på gang at gøre kiksede ting trendy

3. På med de lavtaljede bukser igen

De lavtaljede bukser har efterhånden været bandlyst fra mode-magasinernes forsider i et helt årti. Derfor er det da også noget chokerende, at de pludselig popper op omkring os. 

Vi kan vist ikke være de eneste, som i mange år har gået en stor bue udenom de lavtaljede jeans i butikkerne. Meeen, nu kan det være, at vi skal kigge på dem en ekstra gang! 

4. Solbrillen, der kan dække selv de mørkeste rande 

Diva-solbrillen er tilbage! Ja, du læste rigtigt. Den store, glimtende solbrille, som både blev rocket af Britney Spears, Paris Hilton og J.Lo i 00'erne, er nu tilbage igen.

Og hvis vi skal være ærlige, så er vi faktisk ret store fans af den store brille, som kan dække alt fra rande under øjnene til en uheldig omgang med øjenbrynsfarven. Smart! 

5. Mormors hæklerier 

Hæklede bøllehatte, hæklede bluser — ja, endda hæklede bikinier præger 2022's modebillede — og vi er vilde med det! 

Hvem skulle have troet, at mormors hæklekunst kunne genfindes på ny i form af en trendy bikini? Ikke os i hvert fald!

6. Farvel til grå og sort, goddag til neon

Hvis neonfarver er noget, du forbinder med en rave-fest i gymnasietiden, så kan du godt tro om igen. Det er nemlig blevet topmoderne at iklæde sig de skrigende 80’er farver igen. 

Men hvor fedt lyder det ikke også lige? Så kan den grå mandag godt gå hjem igen! 

7. Skal du rocke en bandana til sommer? 

Du kan nærmest ikke sige bandana uden også at sige Nik & Jay, men nu bør du også tilføje trend til den sætning. Bandanaen er nemlig kommet på mode igen — okay, måske ikke liiige de bandanaer Nik & Jay rockede...

Men bandanaer og tørklæder i alle tænkelige farver og mønstre pynter nu på flere og flere hoveder, og det ser faktisk også ret fedt ud. 

8. Hold varmen med en strikket baret

Baretten er efterhånden blevet en uundgåelig hovedbeklædning om vinteren, og vi forstår godt hvorfor! Den skønne hovedbeklædning sætter prikken over i'et på dit outfit. 

Men vidste du, at den noget så moderne baret stammer fra hyrderne i Pyrenæerne? De ville nok få sig lidt af et chok, hvis de vidste, at de havde startet en modetrend i Norden. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.