(Se videoen længere nede på siden)

Video: Med dette klassiske look får du aldrig mere tøjkrise

Sommer er lig med fest og vi er vilde med det! Men hvis der er noget, vi ikke magter er det tøjkrise. Se, hvordan du undgår det

20. juni 2016 af kommerciel reaktion for Garnier Nutrisse Truly Blond

Bliv klar til at danse hele sommernatten lang – uden at stå panisk foran kædeskabet med tøj flyvende om ørene og viserne på uret tikkende hurtigt mod "kolde drinks serveres nu".

Womans redaktion blev kastet ud i en makeover, som du let selv kan kopiere med denne guide. Vi lover ikke, at den løser alle fremtidige tøjkriser, men måske kan den inspirere.

Se, hvordan Womans webassisten Maria bliver stylet, og herefter fotograferet af Fotomani.dk, så hun er helt klar til at danse natten lang til sommerens dejlige fester. 

I samarbejde med Garnier Nutrisse Truly Blond præsenterer Woman de bedste tips til at få en stil, der viser at du har masser af personlighed og er klar til at indtage dansegulvet.

Sådan bliver du danseklar

Womans stylist Julie tager i videoen her Maria under kærlig behandling og guider os til, hvordan vi kan bruge en af sommerens allerstørste tendenser – off-shoulder-kjolen – uden at gå på kompromis med vores personlige stil.

Få selv stilen

For at du selv kan kopiere stilen, har vi fundet de bedste items, der ligner dem fra Julies styling i videoen af Womans webassistent Maria.

Gennemført fra top til tå

Striber i håret fungerer bare – det er en let måde at blive mere blond, uden at du skal have gang i den helt store afblegning. 

Du kan sagtens gøre det selv hjemme på badeværelset. Metoderne og kvaliteten af produkterne til hjemmeblondering er i så høj kvalitet, at du sagtens selv kan lægge fine, tynde striber. Du behøver heller ikke længere at bekymre dig om gule toner i de blonde striber. Den frygt hørte 90'erne til. Hvis du bare er grundig, kan du selv lave de fine highlights – ellers kan du få en veninde til at hjælpe dig, det er kun hyggeligt.

Sådan highlighter du selv dit hår

Et perfekt produkt til selv at farve fine lyse striber i dit hår er Garnier Nutrisse Truly Blond M1 Blond til 70 kroner. Men før du kaster dig hovedkulds ud i at highlighte dit hår, skal du lave en advarselstest for allergi 48 timer inden, du går i gang med blonderingen.

For at lave de lækre lyse striber i dit hår skal du kun sætte dig ind i seks trin og sætte en time af. Bagefter står du med de fineste lyse striber som et perfekt touch til dit cool, klassiske look.

1. Tag hætten på, og brug hæklenålen til at trække små hårtotter ud af hætten.

2. Mix blonderingspulver og fremkaldercreme i en skål, og påfør blandingen grundigt i håret uden på hætten.

3. Lad blonderingen sidde i håret i ca. 20 minutter.

4. Skyl, indtil vandet ser klart ud.

5. Påfør efterbehandlingen for at give håret glans og blødhed – og vask det igen.

6. Føntør dit hår, og vent på resultatet.

Nu har du et glansfuldt hår med smukke highlights. Hvis du kunne tænke dig, at dit hår var endnu lysere,skal du blot tilføje endnu flere lyse striber. På den måde kan du nemt selv regulere, hvor lyshåret du skal være. Vil du være mere konservativ klassisk eller edgy klassisk, som modellen i videoen?

Team dine nye highlights op med et cool outfit – så er du klar til et lægge verden ned.