tømmermænd | hangover | kvinde | skønhed
© iStock

Når du skal noget vigtigt dagen derpå: Disse 6 skønhedstricks skjuler dine tømmermænd

Punkt 5 kan gøres på blot 10 sekunder

8. april 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Du kender det nok godt. Dine veninder overtaler dig til, at du simpelthen bare skal med ud at drikke drinks. Den ene drink tager den anden, og inden du ved af det, ligger du i din seng klokken fire om natten, og vækkeuret ringer tre timer efter. Men planerne tidligt lørdag morgen er lagt, og den står på familiebrunch 20 kilometer væk – så du skal tidligt afsted. Hvordan kan du redde dit look, så andre ikke bemærker dine slemme tømmermænd? Vi har svaret her!

1. Kolde skeer under øjnene

Du skal lægge to rene metalskeer i fryseren og enten lade dem ligge natten over eller i mindst fem timer, så de er rigtigt kolde. Læg dem herefter under øjnene. Det vil få dine poser eller mørke rande under øjnene til så småt at forsvinde, da kulden får huden til at slappe af. 

2. Øjendråber

Hvis du vågner med røde øjne, og ligner du ved ikke hvad, så er øjendråber enormt effektive! De fjerner det røde i øjnene og hjælper også, hvis dit blik er sløret.

3. Drop foundation

Det kan lyde en smule underligt, for vi plejer jo at dække urenheder eller andet med foundation – men hvis du har tømmermænd, er det en dårlig idé! Alkohol udtørrer huden enormt meget og efterlader den fuldstændig dehydreret, så hvis du propper et lag foundation på, vil det ikke gavne din hud. Den vil tilstoppe porerne og sidde i plamager.  

4. Sov uden makeup

Det er jo altid målet, men det er ikke altid, at alle formår at ende i sengen uden makeup og med børstede tænder – men hvis du husker det, vil det virkelig gavne dig i sidste ende! Igen er det med til at give huden luft og sørge for, at den er frisk til næste dag. 

5. Highlighter i øjenkrogene 

Et lille trick, som vil få dig til at stråle! Highlighter skal som altid på kindbenene, men har du tømmermænd, så vil en lille smule gøre gavn i din øjenkrog! Det får øjnene til at lyse op og virker derfor meget opkvikkende – det er helt sikkert et trick, du bør prøve. 

6. Kølende maske

En Relaxing Gel maske fra Matas vil få dig i syvende himmel, hvis dine øjne enten er hævede, trætte eller mørke. Den kan opvarmes både med varmt og koldt vand, så det er både perfekt til dig, der fryser, når du har tømmermænd – men det er også perfekt til dig med hovedpine.

Masken kan købes her.

Matas | Relaxing Gel Mask
© Matas

Kilder: Cosmopolitan, HelloMagazine

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide