Smart hairbrush
© YouTube, @L'Oréal

Wauw! Ny hårbørste kan regne ud, hvad dit hår har brug for, før du selv ved det

JA, der er (blandt andet) en mikrofon i hårbørsten – og NEJ, den er ikke til at synge i

11. april 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi har før fået utrolig mange forskellige tips og tricks til at finde den rigtige frisure til vores ansigtsform, til at få stærkt hår og til at vågne op med helt perfekt hår

Nu kommer vi et skidt nærmere drømmehåret, for Kérastase har nemlig i samarbejde med Withings lavet en børste, der børster vores lokker på den helt rigtige måde. 

Verdens første 'smart'-hårbørste

Hårbørsten er verdens allerførste ‘smart’-hårbørste, og den er lavet i samarbejde med L’Oréal’s Research and Innovation Technology Incubator. Med avancerede sensorer og algoritmer, der kan måle kvaliteten af dit hår og virkningen af forskellige hårplejerutiner, er denne hårbørste altså som sendt fra himlen!

Hårbørsten kan lidt af hvert. Blandt andet er der indsat en mikrofon i børsten, som ved at lytte til lyden af din hårbørstning, kan identificere mønstre. Disse mønstre informerer børsten om eksempelvis tørhed og spaltede spidser. Derudover kan den måle den kraft, som dit hår og din hovedbund udsættes for, når du kører børsten gennem lokkerne. 

En app, der giver dig råd og anbefalinger

Med en tilhørende app kan du læse en analyse af dit hår. På appen får du også information om luftfugtighed, temperatur, UV og vind, når du børster dit hår. Disse fire ting påvirker både hårets kvalitet, og hvor svært eller nemt det er at rede dit hår ud. Derudover får du på den geniale app ovenikøbet råd og anbefalinger til, hvordan du passer lige præcis DIT hår bedst.

Hårbørsten er færdigudviklet og klar på markedet i efteråret 2017, og hvis du (lige som os) er faldet pladask for den, kan du blive informeret om dens debut, så snart den kan købes, lige her.

Du kan også se en video af den nye hårbørste herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?