© Instagram: @limecrimemakeup | @talasiade | @zoanee

Ny, vild (og nem) eyeliner-trend får dig til at lyse op i mørket midt på dansegulvet

Nu har du mulighed for at tage weekendens makeup til helt nye højder!

31. marts 2017 af Victoria Carlsson

Glem alt om de klassiske og ellers populære 'cateyes', for nu bliver de nemlig taget til et helt nyt niveau med denne nye eyeliner-trend, der florerer på Instagram. 

Det er faktisk ikke så svært, som det ser ud, og det eneste, du skal bruge, er en hvid liner og farvet øjenskygge. Resultatet er en selvlysende effekt på øjenlåget med de flotteste farver – så du er næsten så godt som taget ud af en musikvideo fra 80'erne! 

Psst... Hvis du vil gå all-in på 80'er-looket, kan du også lige tjekke, hvordan du laver glitter-neon negle og få inspiration til selvlysende lokker

Sådan gør du

Beauty-vlogger Kirsten Leanne har lavet en makeup tutorial, så du (i bogstaveligste forstand) kan komme til at lyse natten op. Det er nemmere, end det ser ud, og det tager ikke længere tid end et par smokey eyes – og så behøver du ikke længere være bange for, at ham den søde ikke lægger mærke til dig på dansegulvet

Se de vilde Instagram-billeder her

En række kvinder har afprøvet eyeliner-trenden og smidt deres resultater på Instagram – der er nogle vilde eksempler iblandt!  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.