Pimp dit korte hår op til fest

Kort hår kan sagtens være glamourøst. Se her hvordan du sætter dine korte lokker som stjernerne

26. april 2010 af Christina Nyvang Andersen

Pimp dit korte hår op til fest

 

© bulls/alphabeat

Synes du, det er svært at variere dit korte hår og få det til at se festlækkert ud? Er du misundelig på dine langhårede veninder, der kan sætte en ny prinsesse-frisure, hver gang I skal i byen? 

Det kan altså godt lade sig gøre at sætte de korte lokker, så de oser af glamour og rød løber-potentiale . Her får du inspiration fra fire lækre stjerner, der beviser, at kort hår sagtens kan være feminint og festligt.   

Krøller eller ej

 

© Bulls

Krøller eller ej
Er du ikke fra naturens side udstyret med lækre krøller, kan du alligevel sagtens fremtrylle dem med et krølle- eller glattejern og lidt styling-produkter. Det gælder både, hvis du har en kort page, og hvis du er helt korthåret med lidt længere pandelokker. Her kan du se, hvordan du kan få lige så lækkert hår som Rihanna.

 

 

Feminin hestehale

 

© Bulls

 

Feminin hestehale
Hvis Cameron Diaz kan kan nedlæge det halve af Hollywood med en sød og feminin hestehale i sin korte page, kan du helt sikkert også få en godte på krogen medden frisure. Du behøver ikke at have langt hår for at kunne lave en hestehale, men det er nemmere at få de korte hårstrå til at holde opsætningen, hvis du ikke lige har givet manken en tur med shampooen.

 

Medmindre du har meget kraftigt hår, kan en almindelig hårelastik nemt blive for stor til det korte hår. Men du kan med fordel investere i små, tynde hårelastikker, der lidt ligner en miniudgave af køkkenelastikken. De fås både i sort, hvid, gennemsigtig og en masse pangfarver.

 

© woman.dk

De farvede mini-elastikker fra LQQKS koster 29 kroner for 1000 styks på Nyah-Beauty.com

Leg med dit pandehår

 

 

© woman.dk

Leg med dit pandehår
Hvis du rigtigt skal piftes op til fest, kan du gøre ligesom smukke Charlize Theron og stryge pandehåret tilbage. Det kræver lidt let toupering med en lille kam, voks, saltvandsspray og til sidst en afsluttende hårlak. Hvis der er et par totter, der driller dig, kan du bruge hårnåle til at holde dem på plads. Igen er det nemmere at få håret til at sidde rigtigt, hvis du ikke lige har vasket det. 

Du kan også lege med dit pandehår ved at sætte dine midterskilning i den modsatte side af, hvad du plejer, eller du kan skabe et frækt og flirtende udtryk ved at køre små totter hår ned foran panden.

 

Brug Accesories

 

 

© woman.dk

Brug hårpynt
Butikkerne bugner af sød, finurlig og eksklusiv hårpynt. Det er rigtig lækkert til dig, der gerne vil pifte dit korte hår op ligesom søde Stine fra Alphabeat. Du kan bruge alt fra små fine sløjfer til store, hattelignende accesories. Du kan også kreere din egen pynt, hvis du er lidt kreativ. Kun fantasien og modet sætter grænser.

 

 

© woman.dk

Den håndlavet fjer-hårbøjlen fra FAT CAT STUFF koster 250 kroner på fatcatstuff.dk

 

Du vil (garanteret) også kunne lide