© Foto: Thomas Dahl for Benjamin Creative / Hår og makeup: Tanja Nøddegaard / Model: Sofie Svendsgaard

Sådan bruger du tørshampoo til at sætte håret – se 3 smukke frisurer her

Bølgede krøller, luksushestehalen og den festlige knold – hvilken frisure kan du bedst lide?

26. november 2020 af Benjamin Creative for Batiste

Selvom årets julefrokoster kun er digitale eller med (alt for) få deltagere, kan du sagtens gøre lidt ekstra ud det for at give komme i den rette, festlige stemning, som vi normalt kender december for. 

Det kræver ikke meget at sætte en flot frisure, hverken i produkter, redskaber eller evner. Særligt et produkt bliver ofte overset, når der skal sættes hår – nemlig din tørshampoo, der kan bruges til meget mere, end du måske lige tror. Se her, hvordan du nemt kan bruge den til festværdige frisurer. 

1. De bølgende krøller

© Foto: Thomas Dahl for Benjamin Creative / Hår og makeup: Tanja Nøddegaard / Model: Sofie Svendsgaard

Løst hår kan sagtens ose af fest og underspillet glamour. Giv dit hår fyldige og bølgende krøller for et casual, fransk look. 

Start med at føntørre håret nedefra, så du får god fylde. Inddel herefter håret i totter, og brug et glattejern til at lave krøllerne. Tvist den enkelte tot i forskellige retninger med glattejernet krølle for krølle for et naturligt look.

Når der er bølger i hele håret, rodes det godt rundt for at give et mere naturligt look. Giv håret mere fylde ved at spraye Batiste tørshampoo i bunden og i længderne – det er samtidig med at sikre, at krøllerne holder længere. Ved at bruge tørshampooen til at style dit hår, gør du det også meget nemmere at arbejde med.

TIP Hold din tørshampoo en halv armlængde fra, hvor du ønsker at påføre produktet, ellers bliver det for koncentreret på ét sted.

2. Luksushestehalen

© Foto: Thomas Dahl for Benjamin Creative / Hår og makeup: Tanja Nøddegaard / Model: Sofie Svendsgaard

Tag din hestehale til et nyt niveau, som løfter udtrykket og gør den festværdig – også selvom festerne i år er få.

Del dit hår op i to dele – en front og bag – fra øre til øre. Sæt den bageste del op i en hestehale.Fronten og siderne snoes herefter, trækkes tilbage, og enderne sættes rundt om hestehalen for at skjule elastikken. Fastgør enderne med hårnåle. Giv hestehalen fylde og struktur med Batiste tørshampoo, som du påfører i længderne, når frisuren er sat.

TIP Spray dine hårnåle med tørshampoo, inden du sætter dem i. På den måde sikrer du dig, at hårnålene ikke glider ud i løbet af dagen og aftenen. 

3. Den opgraderede knold

© Foto: Thomas Dahl for Benjamin Creative / Hår og makeup: Tanja Nøddegaard / Model: Sofie Svendsgaard

En opsat knold er for mange et go-to look til hverdag, men det gør den ikke mindre velegnet til  julearrangementer, du måske skal til henover december.

Basen ved denne frisure er næsten den samme som forrige frisure, men her skal dog tages lidt mindre hår fra i fronten, hvor du lader de lette krøller hænge frit. Først sprayer du håret med Batiste tørshampoo, som du lader virker i 30 sekunder, før du masserer det godt ind i håret og først herefter håret igennem. Lav en knold på baghovedet med en elastik ved at samle håret i en høj hestehale, tviste den og dreje den om sig selv, og brug hårklemmer for at sætte den mere fast. 

For at lade krøllerne i fronten holde formen længere, kan du sætte dem fast med hårklemmer og spraye med hårlak. Lad det herefter tørre i et kvarters tid, og tag hårklemmerne ud – så har du smukke, bølgende krøller, der holder hele aftenen. 

Mere end bare tørshampoo

Mare

© Thomas Dahl for Benjamin Creative

Det er ikke kun, hvis håret skal friskes op, at Batiste tørshampoo kan være et godt valg. Det er lige så meget et uundværligt stylingprodukt til både de naturlige og stylede krøller, hvis du ønsker at give håret mere fylde, vil give dit hår tekstur eller hvis du vil have frisuren til at holde længere. Vælg mellem flere forskellige varianter og størrelser, så du altid kan have det med på farten og genopfriske din frisure. Shop hos Matas, Magasin, Salling, Normal og Boozt.com.