Freyja fra Woman farver sit hår lyserødt
Vil du også være med på den lyserøde bølge? Det er supernemt! © Woman

Sådan farver du nemt dit hår lyserødt

Få den lynhurtige guide her

15. september 2018 af Michelle Andersen & Freyja S. Anderberg

Lyserødt hår er ret så populært for tiden, og der er mange kendte kvinder, der har været med på bølgen – Sofie Linde, Sanne Salomonsen og Kim Kardashian for bare at nævne få. 

Vi er vilde med det – og det bedste af det hele er, at det hverken er dyrt eller svært at farve håret lyserødt selv derhjemme. 

Et hav af muligheder

Der findes masser af muligheder, når du skal vælge en hårfarve, og der er efterhånden et hav af fine alternativer til permanente hjemmefarver.

Du kan for eksempel få hårkur med farve i, hvor farven aftager gradvist, når du vasker håret, og så kan du få forskellige slags skyllefarver, hvor farven holder i op til otte til ti hårvaske, alt efter dit hårs evne til at holde på farven. Med skyllefarverne kan du trygt lege med farver i håret – for du kan jo altid vaske det ud igen! 

Freyja fra Woman-redaktionen brugte en hvid hårkur blandet op med lidt pink farve, som er ideelt til platinblond hår. Er du mere mørkhåret, kan du prøve en mere intens farve som den her.  

Gør Freyja kunsten efter – se bare lyn-guiden til det fine lyserøde hår her:

Musik: Peter Arendsdorf Bengtsen

Sådan gør du

  1. Det betyder ikke noget, hvilken hårfarve og type du har valgt – fremgangsmetoden er den samme.
  2. Bland farven i en skål – sørg for at blande nok til at starte med, så du ikke skal blande mere undervejs.
  3. Start med at rede dit hår igennem med vand, så håret bliver fugtigt (så er det nemmere at påføre farven, og så rækker den også længere).
  4. Påfør farven i håret: Gnid det godt ind, og sørg for at få smurt det rundt i hele håret (måske du lige skal bruge et spejl for at sikre dig, at der også er farve i nakken).
  5. Lad farven sidde i håret i 10-20 minutter alt efter hvor intens du vil have farven (Freyja lod farven sidde i 10 minutter). 
  6. Skyld farven grundigt ud.
  7. Red håret, og føntør det, hvis du vil se det endelige resultat med det samme.
  8. Sådan! Nu har du lyserødt hår – nemt, ikke?

Vil du ikke risikere at gå glip af skønhedstips? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori