© Getty Images

Sådan forbereder du dig til sommerens solbadning

Skal du også bruge noget af din sommer i solens stråler? Så forbered dig godt, hvis du vil have det meste ud af den, uden at få usund hud

3. juni 2019 af Benjamin Native Studio for DK Pharma

Planlægger du også en sommer i sydens varme? Med den rette forberedelse kan du få det meste ud af solens skønne stråler og få en smuk, naturlig glød, uden at gå på kompromis med din huds sundhed.

Begynd allerede inden du tager på ferie

Vil du gerne opnå en gyldenbrun kulør, kan det være en idé at forberede dig inden, du tager afsted. Med Beauty Bear TAN Vitamins, der er lækre gummies med ferskensmag, forbereder du huden indefra. TAN Vitamins er en kombination af Betacaroten, der vedligeholder hudens funktion, og C-vitamin, der hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter huden mod oxidativ stress. Start med spise dem fire uger inden din ferie for at få den bedste virkning. 

Beauty Bear TAN Vitamins indeholder ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler, og er udelukkende produceret med veganske ingredienser.

© Beauty Bear

Planlæg din solbadning

For at få det bedste ud af solen bør du planlægge, at du ikke er i solen fra klokken 12.00 til 15.00, da det er her, solens UV-indeks er allerhøjest. Samtidig skal du huske din solcreme, så smør den på allerede inden, du går ud af døren. Sørg derefter for at påføre et nyt lag med et par timers mellemrum, så du altid holder din hud beskyttet. 

Forbered huden indefra

Vil du styrke din hud yderligere, beskytte den mod soleksem og samtidig give din hud gode forudsætninger for kulør, kan du med Berthelsen BetaFactor gøre netop det. BetaFactor er tabletter, der ved hjælp af blandt andet betacaroten, som findes i mange frugter og grøntsager, giver din underhud en let, gylden farve, hvis du indtager kosttilskuddet over en længere periode.

Start med at tage Berthelsen BetaFactor cirka 4 uger inden du udsættes for sol med at tage 1 tablet dagligt, for at få den bedst mulige virkning.

© Berthelsen

*Hverken Beauty Bear TAN Vitamins eller Berthelsen BetaFactor erstatter ikke brugen af solcreme. Brug altid passende SPF solcreme ved ophold i solen.