Har du rørt ved din numse i dag?
Har du rørt ved din numse i dag?© Getty

Sådan ser du godt ud nøgen

Det er slet ikke svært at være lækker au naturel - Woman giver dig de enkle tips

13. oktober 2009 af Rikke Hovn Poulsen

Sådan ser du godt ud nøgen


Kunne du tænke dig at få lidt mere selvtillid, når du klæder dig af foran kæresten eller i omklædningsrummet?
Eller drømmer du om at få taget en serie super frække billeder af dig selv i Eva-kostume?

Så har vi en rigtig god nyhed til dig: Du behøver ikke være udstyret med en krop som Jessica Alba for at være stang-lækker uden tøj på. Du har allerede alt, hvad der skal til - du mangler bare at lære, hvordan du bedst viser det frem.

Vi giver dig guiden til, hvordan du kommer til at se godt ud nøgen - uden et ord om hverken slankekure eller fitnesstimer...

 

Få frisk hud


Få frisk hud

For at se godt ud nøgen, skal din krop have det godt, og der er en række ting, du let kan gøre for at holde den i god stand - uden at du nødvendigvis behøver at leve af broccoli og dyrke spinning fem gange om ugen. Prøv for eksempel:

 • Drik rigeligt med vand. Du har hørt det før - og nu siger vi det igen: Sørg for at drikke rigeligt med vand, gerne op til to liter om dagen. Vandet gør en masse gode ting for din krop - blandt andet holder det din hud blød, fugtig og pæn.
 • Dyrk motion ti minutter om dagen - det gør faktisk en synlig forskel! Hvis du ikke er den store motions-freak, kan du sagtens inkorporere det i din dagligdag alligevel: Begynd at cykle på arbejde eller stå af bussen et stop for tidligt, så du skal gå lidt længere. Tag trappen i stedet for elevatoren. Eller gå en hyggelig tur med din bedste veninde om aftenen.
 • Brug bodyscrub en gang om ugen. Ved at fjerne de døde hudceller gør du huden friskere og mere levende at se på.
 • Brug bodylotion. Ikke nok med, at huden bliver blød og smidig af at blive smurt ind i fugtighedscreme regelmæssigt; selve påføringen, hvor du blidt masserer cremen ind i din hud, bringer dig i god kontakt med din krop, hvilket gør dig både gladere for- og mere bevidst om dine dejlige kurver.

Læs hvordan du kan spise dig til smuk, ren og klar hud

 

Forberedelser


Forberedelser
 • Sæt håret flot. Når du ikke har tøj på kroppen, bliver håret dit eneste fashion statement - så gør noget ud af det. Men slap af med produkterne - håret skal helst se naturligt lækkert ud for at komplimentere din nøgenhed bedst muligt.
 • Nybarberet. Små stubbe på benene, under armene eller i bikinilinjen er ikke særlig flatterende for din krop. Sørg for at være glat som en barnenumse alle de steder, du normalt barberer dig.
  Husk dog på, at hævelser og røde knopper i bikinilinjen heller ikke er særlig sexede, så sørg for at time din hårfjerning, så huden hverken er opsvulmet eller rød, når du skal vise dig frem.

  Sådan får du en hårfri bikinilinje

  Hvilken fissefrisure skal du have?
 • Selvbruner. Gylden sommerlød er nu engang smukkere end bleg vinterhud - men lad for guds skyld være med at springe ud som polet-neger fra det lokale solcenter. Woman anbefaler i stedet at snyde dig til kuløren ved hjælp af selvbruner. Prøv for eksempel L’oreal Sublime Bronze - den er både god og billig!
 • Naturlig makeup. Selvfølgelig skal du fremhæve dine bedste sider, men lad være med at gå all in på foundation, eyeliner og læbestift. Det kommer til at virke mærkeligt mod den naturlige, nøgne hud på resten af din krop.
 • Vær velplejet. Sørg også for at have ny-klippede negle, bløde hænder, god ånde og rene tæer, så du generelt virker velsoigneret og indbydende.
 • Hold igen med middagen. Lad være med at fylde dig med et stort, tungt måltid, lige inden du skal optræde nøgen - medmindre du da synes, du ser godt ud med oppustet mave. Hold dig også langt væk fra prutte-mad som kål, bønner og drikkevarer med brus i!
 • Skru op for varmen. Sørg for, at temperaturen i rummet er behagelig. Gåsehud og blå fingre er meget lidt attraktive.


Lækker lyssætning


Lækker lyssætning
Det lys, du vælger at optræde nøgen i, betyder ufattelig meget for, hvordan du fremstår for beskueren. Der er ingen grund til at fremhæve appelsinhud og smådeller med et halogen-spot - tænk i stedet på:
 • Sluk loft-lyset. Lyset i de store lamper, der er beregnet til at lyse hele rummet op, er lidt for skarpt til den mission, du er ude i.
 • Hyggebelysning. Tænd små lamper rundt omkring i værelset. Stearinlys er det allerbedste - de blafrende, bløde skygger er super flatterende. Halvmørket får desuden dine pupiller til at udvide sig, hvilket ifølge alle eksperter i kropssprog gør dig mere tiltrækkende i beskuerens øjne.
 • Modlys. Når lyset kommer bagfra, udjævner det buler og deller. Så stil dig mellem lampen og beskueren for optimal belysning. Hvis der er lyst udenfor, kan du også stille dig foran vinduet (men hold lige øje med, om naboen kigger med - det er ikke sikkert, du har lyst til at invitere ham med indenfor til dit lille, private peep-show...).

 

Kropsholdning


Kropsholdning
Når du er nøgen, skal du først og fremmest huske på, at beskueren ikke har noget imod dine kvindelige former. Det er dem, der gør din krop feminin og interessant at kigge på, og det er jo netop grunden til, at de bliver kaldt elskovshåndtag!
 • Slap af i maven. Kæmp imod trangen til at suge maven ind. Det er rigtigt, at det får dig til at se en smule slankere ud - men samtidig virker du opstyltet og unaturlig, og det er endnu værre end en lille muffin-top.
 • Snor i nakken. Forestil dig, at der går en tynd tråd fra loftet og ned i dit baghoved, så du er nødt til at strække hele kroppen ud. Det giver dig automatisk en flot holdning og gør dine lemmer lange og slanke - især halsen og maven, hvor dellerne bliver strukket ud.
 • Stå ret. Ret ryggen (uden at overdrive) og slap af i skuldrene. Det giver strittende bryster og fladere mave.
 • Drej i kroppen. Lad være med at stå direkte med front mod beskueren. Stil dig i stedet med siden til og drej kroppen over mod ham. Det giver de helt rigtige proportioner.
 • Et ben forrest. Hold det ene ben foran det andet, lige meget om du sidder, går eller står - det tager flere kilo af sidebenene.
 • Stræk vristen. Hvis du gerne vil have kilometer-lange ben, når du sidder ned, så stræk vristen helt ud.
 • Rolige hænder. Lad være med at fingerere rundt og nusse dig selv og omgivelserne - hænderne skal være rolige og afslappede. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre af dem, kan du eventuelt placere den ene på hoften for at fremhæve dine kvindelige former.

 

Til sidst...


Til sidst...
Så er der kun et par enkelte tips tilbage:
 • Accessorize. Understreg din nøgenhed med en lille rekvisit - et smykke, et tørklæde eller en fjerboa gør din nøgne hud endnu frækkere. Du kan også bruge solbriller eller noget andet skørt for at bringe humor ind i tableauet - ellers kan det hele hurtigt blive meget seriøst!
  Rekvisitterne giver dig i øvrigt et sted at anbringe hænderne, hvis du er en lille smule nervøs i starten - smart!
 • Elsk dig selv. Der er sikkert en hel masse ting ved din krop, som du gerne ville lave om på, men husk, at ingen krop er perfekt - selv Jennifer Aniston har brug for photoshop for at blive forsidelækker! Din krop er unik, og der findes ingen magen til i hele verden - vis den frem med stolthed i al sin herlighed.

  Sig farvel til dit dårlige selvværd - tryk her!