Instagram @houseofsienna

Se, hvordan du kan bruge æg (JA, dem fra hønen) i din makeup-rutine

Æg + makeup = SKØNHED?!?

24. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Æg kan tilberedes på mange lækre måder og er iiiiih så sunde – men vi er næsten sikre på, at du aldrig har overvejet at bruge et æg i din makeup-rutine... Vel?

Det har skønhedsbloggerne Nadi (PopLuxe) og Esther Gbudje (@houseofsienna) dog prøvet af. Med et (hårdkogt) æg har de blendet foundation ind i huden og påført øjenskygge. Synes du, det lyder rimelig syret? Det gjorde vi også, indtil vi så resultatet!

“OMG! Det virker rent faktisk”

Første person til at teste æggets virkning var Nadi med YouTube-kanalen PopLuxe. Han blev meget chokeret over, hvor effektiv ægget var til at blende hans foundation flot ind i huden. 

“OMG! Det virker rent faktisk virkelig godt,” udbrød han og fortsætter: “Det føles lidt som en virkelig kold SiliSponge (silikoneapplikator, red.), men det lugter ligesom kloakvand, så det er et turn-off. Men det giver rent faktisk et virkelig flot resultat!”

“Ægget gav mig fejlfri hud!”

Gbudje med Instagram-profilen @houseofsienna følte sig inspireret af Nadi og måtte simpelthen prøve makeup-tippet af. Til Allure fortæller hun om det overraskende resultat:

“Ægget gav mig den fejlfrie hud, som jeg eftersøgte – og det absorberede slet ikke min foundation.”

Well, hvis du ikke har en sart næse og kan leve med stanken af kloakvand i dit ansigt, så kan du overveje at skifte makeup-svampen ud med et æg (ellers kan du bare holde dig til at putte dem i munden). 

Men afprøves skal det da! Måske næste gang du og veninderne er samlet til en grineren aften?

Vil du ikke risikere at gå glip af de nyeste makeup-tips?