En vokset bikinilinje
© iStock

Skal du have vokset bikinilinjen? Forbered dig inden med disse 4 tips

Dit outfit på dagen spiller faktisk også en rolle

12. juni 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Hvis du går med tankerne om at prøve at få vokset bikinilinjen, så er du kommet til det rette sted. Det kræver nemlig lidt forberedelse, så det både bliver en behagelig oplevelse for dig og din hud. Fordelen ved at vælge voksen i stedet for skraberen er stor. Voks holder nemlig din bikinilinje fri for hår i meget længere tid – men husk lige at lade det gro inden. Dine hår skal nemlig cirka være mellem en halv til halvanden centimeter, før du finder voksen frem.

Inden du kaster dig ud i at få vokset bikinilinjen, er der et par ting du skal vide. Læs med her, hvor vi har samlet fem gode tips til dig, der skal i gang med at vokse bikinilinjen.

1. Lav research, inden du skal have vokset bikinilinjen

Det er altid en god idé at lave sin research om hårfjerning, når der skal afprøves nye behandlinger eller ting, hvor du ikke aner hvordan og hvorledes. Derfor bør du altid lave lidt research på stedet, inden du bestiller tid. Så kan du også se andres anmeldelser, for hvis der er mange negative, er det nok ikke der, du skal hen.

Hvis du selv skal vokse din bikinilinje, er det vigtigt, at du grundigt læser vejledningen om det specifikke produkt, du skal til at bruge. Du kan læse vores gode råd til brazilian wax her.

2. Skrub huden inden du skal vokses

Det er en fordel at fjerne sine døde hudceller inden en voksning, og det skal helst skal gøres dagen forinden. Det hjælper nemlig med at fjerne de døde hudceller, og du bør til sidst slutte af med et iskoldt skyl under bruseren. Det kolde vand lukker nemlig dine porer, så der ikke kommer skidt ned i dem. Smør derefter huden med creme (stadig dagen inden, din hud skal udsættes for voks), og så er du klar til den store dag! 

3. Tag løst tøj på

Tøjet spiller også en rolle, når du skal vokses i bikinilinjen. Vælg det løse slap-af-tøj i stedet for de stramme cowboyjeans, da din hud har brug for at kunne ånde og ikke blive irriteret af stramt tøj, som gnider op og ned af den sarte hud. 

4. Træk vejret

Det sidste råd, som du skal have med på vejen, er, at du skal huske at slappe af. Træk vejret, og inden du ved det, er det overstået. Og som tiden går, bliver du en haj til det – for øvelse gør mester! Hvis du er lidt nervøs for smerten, kan du jo altid tage en veninde med, så I er to om at prøve det sammen. Og hvis du finder ud af, at hårfjerning med voks slet ikke er dig, kan du prøve nogle af alle de andre former for hårfjerning, som du kan læse om her.

Kilder: Puresimple.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.