Skønhedsrutinen til dig, der altid sover for længe og løber ud af døren

Jo kortere din skønhedsrutine er om morgenen, jo større er muligheden for, at du får det gjort. Se opskriften på en nem og overskuelig rutine her.

22. oktober 2019 af Benjamin Native Studio for Garnier

Lad os være ærlige. Vi vil rigtigt ofte hellere sove et kvarter længere om morgenen end at dyrke den lange, grundige skønhedsrutine foran spejlet. 

Der findes så mange produkter, der hver især – ifølge anprisningerne – vil være det eneste rigtige for din hud, og hvis vi skal dem alle igennem hver morgen, så vil vi stå med en proces, der tager halve og hele timer at komme igennem.

Det MÅ kunne gøres enklere – og ja, det kan det.

Skab en nem og hurtig morgenrutine

Vi ved jo godt, at det ER vigtigt at passe på vores hud. Og at vi kan være lidt hårde ved den i løbet af dagen med makeup, vind og vejr, trafikkaos og andre ydre omstændigheder, der kan sætte sig om snavs. Og så får vi måske heller ikke ALTID fjernet den der makeup, inden vi går i seng om aftenen.

Så der ER brug for den morgenrutine, hvor din hud lige får lidt kærlighed, og der ER heldigvis også måder at gøre den nemmere og mere overskuelig, så det rent faktisk bliver realistisk at komme igennem den.

Fokusér på det vigtige

Først og fremmest gælder det om at skrælle sig igennem alle de gode skønhedsråd, vi bliver eksponeret for hver eneste dag og finde frem til det mest essentielle for din hud.

Og helt grundlæggende så er det vigtigste for din huds velbefindende, at den bliver renset, og at den bliver fugtet. Så hvis du fokuserer på de to trin i din morgenrutine, så er du nået langt.

Måske er du allerede dygtig til at få fjernet makeup om aftenen, inden du går i seng, men ellers skal den gamle makeup i hvert fald fjernes næste morgen, inden du lægger en ny omgang. Og når makeup'en er fjernet, så er det en god idé at give din hud lidt fugt i form af en god ansigtscreme – især om efteråret og vinteren er din hud lidt tørstig.

Garnier Micellar Cleansing Water renser din hud med et snuptag – og helt uden brug af vand, der kan udtørre din hud.

© Garnier

Minimér antallet af produkter

Vi kan hurtigt få fyldt skufferne og toiletbordet med produkter, der kan alt muligt forskelligt, og pludselig bliver morgenrutinen til et marathon af tidskrævende påsmøringer. 

Hvis du gerne vil gøre din morgen mere enkel, så kan du begynde at gå efter produkter, der kan mere end én ting. Der findes for eksempel dagcremer med solfaktor eller ansigtscremer med farve, der både giver din hud fugt og en naturlig let dækkende effekt.

Derudover kan det også være værd at gå efter musthave-produktet micellar water. Det er et renseprodukt, der både kan rense, fjerne makeup og berolige huden, og det er dermed et effektivt all-in-one produkt. Den kan bruges både morgen og aften. Om aftenen fjerner du makeup og renser huden med den, så huden kan genopbygge sig selv i løbet af natten, og om morgenen renser du for at skabe den bedste og sundeste base for din makeup.

Garnier Micellar Cleansing Water

Garnier lancerede sin første micellar water allerede for fem år siden. Garnier Micellar Cleansing Water er et all-in-one-produkt, der både renser, fjerner makeup og beroliger huden. Den kommer i forskellige varianter, så der er både en micellar water til alle hudtyper og også til ethvert behov.

Den klassiske Garnier Micellar Cleansing Water fås i tre størrelser og til henholdsvis normal og sensitiv hud og tør og sensitiv hud (én størrelse). Derudover fås den i en Milky Water-version, der har de fugtgivende egenskaber fra rensemælk.

Der findes også en Garnier Micellar Water til vandfast mascara og kraftigere makeup samt en version uden parfume til kombineret og sensitiv hud, der er særligt velegnet til kvinder med allergi- og overfølsomhedsproblemer.

Se de forskellige produkter her.