Kvinde med læbepomade
Er du også meget glad for læbepomader? © Getty Images

11 tegn på, at du er (meget) afhængig af læbepomader

Du har en læbepomade til bilen, til tasken, til natbordet...

7. september 2022 af Henny Müller Dahl

1. Du har rent faktisk formået at opbruge flere læbepomader. Og du kan slet ikke forstå, hvordan din veninde kan bruge den samme i 10 måneder. 

2. Du har ikke kun en men flere læbepomader. En til bilen, en til tasken, en til natbordet... Du har mange strategiske placeringer! 

3. ... Og dit liv bliver til et stort kaos, når du får byttet rundt på dem. ‘Åh nej, HVOR er min bil-læbepomade?’ 

4. Du går ikke udenfor en dør uden tøj med lommer eller en taske. For der skal altså være plads til læbepomaden, før du går nogle steder – ellers møder du ikke op! 

5. Engang imellem må du vende om, fordi du opdager, at du har glemt det vigtigste derhjemme: Læbepomaden! Ellers kan du ikke tænke på andet resten af dagen. 

6. Når din yndlingslæbepomade er udsolgt, bliver du oprigtigt ked af det. Og du tilmelder dig alle “Påmind mig, når den er på lager igen”-mails, du kan komme i nærheden af. 

7. Sommetider hører du om nye læbepomader, som du får lyst til at prøve. Men du går som regel tilbage til dit foretrukne mærke.

8. Du påfører læbepomade cirka hvert 15. minut. Ellers bliver dine læber jo SÅ tørre.

9. ... Og hvis du ser andre gøre det samme, føler du straks, at I har et unikt bånd. Endelig nogen, der forstå vigtigheden af fugtede læber.

10. Du bliver ret irriteret, hvis andre spørger om at låne din læbepomade. ‘Men... Det er jo min...’

11. Du synes selv, at du er nem at købe gaver til, for alle ved, hvad du vil blive glad for at modtage. En læbepomade selvfølgelig (og gerne flere!).