Samantha fra Sex and the City
Du bed skam også negle for sjov. © Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

12 absurde ting, du kender, hvis du bed negle (eller stadig gør det)

Det skræmmer dig lidt at tænke på, hvor mange giftige kemikalier du faktisk har spist i tidens løb...

13. december 2018 af Freyja S. Anderberg

1. Folk sagde altid til dig, at du skulle lade være. Og du kunne godt blive virkelig irriteret over, hvad fremmede egentlig skulle blande sig i

2. Så du gemte altid dine hænder og fingre for folk. Og du kunne aldrig drømme om at holde om et gelænder i bussen.

3. Det skræmmer dig lidt at tænke på, hvor mange giftige kemikalier du har spist i tidens løb. Og du nåede da også til et punkt, hvor du opgav at gå med neglelak. 

4. Og du har nok også ‘drukket’ op til flere bøtter Go’ Negl. Du er stadig forarget over, hvor nemt det skrækkelige stads egentlig røg ned. 

5. Du kunne sagtens få en hel aften til at gå takket være dine negle. Og du undrer dig stadig over, at du bare kunne blive ved... Du havde jo ingen negle!

6. Din dårlige vane har virkelig også påvirket dit humør på godt og ondt. Og du følte dig nogle gange uden for ved tanken om, at du aldrig ville kunne gå med veninderne på neglesalon. 

7. Det var fuldstændig umuligt for dig at se tv uden at bide. Kelly blev jo udsat for alle mulige skrækkelige og sindsoprivende ting i Beverly Hills 90210.

8. Du var mega stolt, når du havde overlevet én dag uden at bide. Men det resulterede bare i endnu en frustration, når du formåede at bide neglene helt ned igen dagen efter. 

9. Du har nok forsøgt dig med alle mulige kreative metoder til at slippe af med den dårlige vane. Men det var ligesom bare ikke så charmerende med plastre på fingrene eller vanter indendørs...

10. Og hvis det endelig lykkedes dig at stoppe med at bide dine negle, så erstattede du nok bare den dårlige vane med en anden... Og der var altså ingen, der kunne se, at du var stoppet, når dine negle istedet blev revet over. 

11. Du kan egentlig ikke huske, hvordan og hvornår du holdt op. Og det er en skam, for det er faktisk din allerstørste bedrift her i livet. 

12. Men på den anden side, så har du nok bare en anden dårlig vane nu. Og du hader virkelig stadig, når fremmede kommer med kommentarer.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori