Flotte negle
Bliv klædt på til din næste negle-tid her. © Instagram: @aurastudio_aarhus, npnegle

6 ting, negleteknikeren ville ønske, du vidste

Vidste du, at du kan gøre livet meget lettere for din negletekniker, hvis blot du svinger negleolien engang imellem?

19. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Kan du egentlig få lavet negle, hvis du er neglebider? Hvorfor er negleolien din bedste ven, efter du har fået lavet negle? Og hænger pris og kvalitet egentlig sammen i neglebranchen? 

Det, og meget andet, kan du få svaret på i denne artikel, for vi har nemlig talt med negleteknikker Nathalie, der laver negle ved Aura Studios i Aarhus C. I denne artikel vil hun fortælle om alle de ting, negleteknikeren ville ønske, du vidste, inden du booker en tid eller sætter dig i salon-stolen. 

1. Det er super vigtigt, du booker den korrekte behandling!

Nathalie fortæller, at det sker liiige lovlig tit, at der bliver booket en tid til “fuld lakering af negle”, og at kunden så dukker op og gerne vil have lavet en sol på pegefingeren, en blomst på lillefingeren og glimmer på en tredje. Nathalie fortæller, at hele hendes arbejde handler om tid og kvalitet, og hvis hun kommer bagud med den første kunde, går der dominoeffekt i den resten af dagen.

Det er ikke bare lige at lave små detaljer eller ekstra features på dine små negle. Derfor er det alfa omega, du booker den rigtige behandling, så du er sikker på, at negleteknikeren har god tid til at lave dine negle, præcis som du drømmer om.

2. Det er ikke en selvfølge, at du kan få lavet negle, hvis du er neglebider 

“Jeg ville ønske, man kontaktede mig eller sendte et billede af sin negle, hvis man er neglebider, da det er et utroligt svært at lave en forlængelse på”, fortæller Nathalie. 

Nathalie forklarer, at det ikke er sikkert, at negleteknikeren kan lave alt det, du drømmer om, hvis du bider negle, og derfor er det en god idé at tjekke med teknikeren, og det kan lade sig gøre på den længde negle, du har som neglebidder.  

3. Det tager den tid, det tager

Aldrig pres din negletekniker på tid! Det tager den tid, det tager. 

Nathalie understreger, at hvis du vil have et ordentligt sæt negle, skal hun også bruge tid på at finpudse dem, til både hun og du er tilfreds, og du kan gå glad derfra.

Det sænker blot din negletekniker i processen, hvis de føler, kunden stresser med tiden og bare vil være færdig, for så kan de ikke lave deres arbejde så grundigt og ordenligt, som de gerne vil. 

Derfor skal du altid huske at afsætte god tid, når du skal have lavet dine negle – det er ikke lige sikkert, du kan nå det i frokostpausen!

4. Brug en negleolie!

“Mine negle flækker altid”, “Mine negle er så tørre og kan ikke blive lange”, “Min lak er altså gået op?”, “Min gele er altså sluppet fra min egen negl?”

Har du før sagt en af de sætninger? Nathalie fortæller, at hun hører disse ting SÅ tit, og at mange af de problemer faktisk kan ungås med noget så simpelt som en negleolie. 

Du kan ikke forvente, at du lige kan tage opvasken derhjemme, gå lidt i haven med hænderne i jorden, flytte ind et nyt sted og pakke papkasser ud, og dine negle ikke vil tage skade. Nathalie fortæller, at det kræver et samarbejde mellem din negletekniker og dig: Du kommer og får lavet fine negle, du går hjem og passer på dem, til det er tid til ny lak.

Din negleolie giver fugt og fleksibilitet til din negl og hjælper med at holde din shellac pæn eller din gelenegle friske og pæne, til de vokser ud og skal friskes op igen.

Nathalie fortæller, at hun bruger negleolien SolarOil fra CND, som blandt andet kan købes i AURA. 

5. Pris og kvalitet hænger oftest sammen

Hvis du ønsker et godt sæt negle, lavet med et af branchens bedste neglemærker, må du også forvente at betale den rette pris, understreger Nathalie. 

Nathalie sætter en ære i sit arbejde og ønsker kun et godt resultat. Hun er blevet undervist af dygtige instruktører og har en lang række af undervisning i sit fag bag sig. Derfor mener Natalie, at det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis du vil have flotte, holdbare negle, skal de laves af en negletekniker, der har styr på sine sager – og det koster selvfølgelig

6. Det vigtigste er, at du er glad!

Nathalie fortæller, at hun elsker at gå på arbejde hver dag og gøre sine kunder glade. “Jeg sætter pris på hver og en, og uden jer havde jeg ikke et arbejde”, afslutter Nathalie. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide