Vågn op med det perfekte hår med disse nemme tricks
© Getty Images

Vågn op med det perfekte hår med disse nemme tricks

Så er din travle morgen reddet

22. november 2016 af Marie Alkestrup / Costume.dk

Åh, der findes ikke noget værre end at vågne op med umuligt morgenhår, som bare ikke er til at arbejde med – uanset hvor mange produkter og kraftanstrengelser du bruger. Heldigvis findes der nogle tricks, som ikke bare gør dine morgenrutiner lettere, men også giver dig den perfekte frisure!

Den ene metode vil give dig lækkert, skødesløst hår som Kate Moss, og det kræver ikke meget mere end end hårtørrer og en anelse teksturspray. Vil du hellere vågne op med fine, velfriserede bølger, er der også et tip til dette.

Sådan gør du:

  • Aftenen inden skal du vaske håret og tørre det med en hårtørrer, indtil det er omkring 90 procent tørt.
  • Gå så i seng – og rul gerne rundt med håret på hovedpuden så vildt som muligt, alt efter, hvor stort et hår, du vil have dagen efter.
  • Næste morgen skal du blot give håret lidt teksturspray, som eksempelvis Kérastases Spray à porter, og så rede det en anelse igennem med dine fingre.
  • Voilà, så har du perfekt bed head-hår, som ikke har taget meget mere end tre minutter at sætte. 

Vil du hellere vågne op med velfriserede bølger i håret, skal du følge denne metode.

Sådan gør du:

  • Aftenen inden skal dit hår være helt tørt og redt igennem. Derefter skal du sætte det i en stram, lavtsiddende knold i nakken.
  • Sæt håret i knolden ved at sno det alt sammen den samme vej, og sæt det fast med enten hårnåle eller en stram elastik. Næste morgen skal du blot løsne din knold og eventuelt give håret lidt hårolie, som vil give glans og lægge eventuelle strithår ned.
  • Er dit hår meget fladt på toppen af hovedet, kan du spraye en anelse tørshampoo ind ved hårrødderne.
  • Undgå at redde det igennem med en børste, for det vil bare give kruset hår. Brug istedet dine fingre til at rede det igennem, hvis du føler, at det er blevet en anelse uglet. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.