© Getty

Vil du teste hudplejeprodukter for os?

I samarbejde med A-Derma leder vi efter læsere, som vil teste hudplejeprodukter til både krop og ansigt. Læs mere her

24. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for A-Derma

Oplever du også, at din hud har brug for ekstra pleje i de kolde måneder? Så kan du måske blive en af vores testere. I samarbejde med A-Derma har vi nemlig brug for din hjælp til at teste et valgfrit produkt fra A-Derma.

A-Derma er et apotekermærke, der specialiserer sig i at udvikle produkter til sart hud. Som noget helt unikt er alle A-Dermas hudplejeprodukter baseret på en 100 procent naturlig, plantebaseret aktiv ingrediens - Rhealba(R) Havre. Den er anerkendt for sine beroligende egenskaber og er med til at fremme hudens cellefornyelse. Rhealba® Havren har desuden en fugtgivende effekt og indeholder også essentielle fedtsyrer og proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber zink og mangan.

Sådan bliver du tester

Vi udvælger en række læsere, der skal teste produkter og give os feedback gennem et spørgeskema. Derudover skal du indsende et billede og være villig til at deltage i en video, hvor du sammen med andre fortæller om dine oplevelser med produktet. Du skal kunne komme til optagelser en dag i januar 2019 på Frederiksberg.

Du skal være klar til at teste og bruge produktet i perioden fra omkring den 8 november til omkring den 8. december. 2018.

Du skal vælge ét hudplejeprodukt blandt A-Dermas produkter. Vælg her.

Vil du være med?

Send en mail til [email protected] med navn, adresse, telefonnummer. Skriv A-Derma-tester i emnefeltet. 

I mailen skal du vedhæfte et billede af dig selv, som A-Derma og Woman gerne må bruge, hvis du bliver valgt som tester. Skriv kort om dig selv, hvilket produkt du ønsker at teste og hvorfor.

Send din mail allerede nu og senest den 29. oktober.

Vi udvælger og kontakter de udvalgte læsere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af A-Derma. Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher Womans målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, bedes du underskrive en aftale, hvorefter du vil modtage testproduktet og et spørgeskema om din oplevelse af det. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitik eller kontakt [email protected], hvis du har spørgsmål.