© Getty

Vil du teste hudplejeprodukter for Woman?

Kæmper du med tør hud, så tilmeld dig testpanelet, og forkæl dig selv med lækker hudpleje fra A-Derma

16. december 2018 af Benjamin Native Studio for A-Derma

Oplever du også, at din hud har brug for ekstra pleje i de kolde måneder? Så kan du måske blive en af vores testere. I samarbejde med A-Derma har vi nemlig brug for din hjælp til at teste produkterne A-Derma Ultra Rich Shower gel og A-Derma Xera-Mega Confort Nourishing cream.

A-Derma er et apotekermærke, der specialiserer sig i at udvikle produkter til sart hud. Som noget helt unikt er alle A-Dermas hudplejeprodukter baserede på en 100 procent naturlig, plantebaseret aktiv ingrediens - Rhealba® Havre. Den er anerkendt for sine beroligende egenskaber og er med til at fremme hudens cellefornyelse. Rhealba® Havren har desuden en fugtgivende effekt og indeholder også essentielle fedtsyrer og proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber zink og mangan.

Sådan gør du

Tilmeld dig vores Woman-testpanel og få chancen for at blive en af i alt 50 heldige, der skal teste de lækre A-Derma-produkter i 3 uger og fortælle Woman-læserne, hvad du synes om cremerne bagefter. Tilmeld dig ved at vedhæfte et billede, vi må bruge i artiklen, og skriv dit navn, alder, adresse og telefonnummer i en mail til [email protected]. Vi skal have din mail senest den 3. januar. 2019. Testperioden finder sted fra den 9. januar til den 30. januar 2019.

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af A-Derma. Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher Womans målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, bedes du underskrive en aftale, hvorefter du vil modtage testproduktet og et spørgeskema om din oplevelse af det. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitikeller kontakt [email protected], hvis du har spørgsmål.

Jeg giver samtykke til at mit navn samt mit udsagn om produktet må blive anvendt til markedsføring af produktet. Jeg giver samtidig samtykke til, at mit navn og adresse videregives til kunden udelukkende til brug for, at de kan sende produktet til mig. Jeg er kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at skrive til [email protected]