© Beauty Bear/Getty Images

Vil du teste skønhedsprodukt, der giver smukke og stærke negle?

Hvis du er træt af flossede eller kedelige negle, søger vi 30 læsere, som vil teste lækre Nail Vitamins fra Beauty Bear i fire måneder.

12. december 2019 af Benjamin Creative for Beauty Bear

Drømmer du om flotte, glansfulde negle, der ikke flækker i tide og utide? Lige nu søger Woman 30 læsere, som har lyst til at teste Beauty Bear Nail Vitamins, der styrker og beskytter dine negle. 

De små vitamin-gummies har en sød smag af æbler, og er udviklet med essentielle næringsstoffer, der giver dig sunde negle. Udover at vitaminerne modvirker flossede og knækkede negle, styrker de også huden omkring, der er med til at beskytte neglen. Beauty Bear-vitaminerne indeholder hverken kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler, og er udelukkende produceret med veganske ingredienser. 

Hvad kræver det?

Du skal kunne teste Beauty Bear Nail Vitamins i perioden 15. januar til 15. maj 2020, hvor du skal indtage to gummies dagligt. Som tester modtager du selvfølgelig vitamin-gummies til alle fire måneder til en værdi af 996 kroner. Efter endt testperiode sender vi dig et par spørgsmål om din oplevelse og udvælger herefter fem testpersoner, der skal kunne møde op på Frederiksberg for at få taget efterbilleder af vores fotograf, som skal bruges i en artikel på Woman.dk.

Sådan bliver du tester

Du tilmelder dig testpanelet ved at sende en mail til [email protected], hvor du skriver dit navn, alder, adresse og telefonnummer og desuden vedhæfter et billede af dig selv, hvor man også kan se dine negle. Bemærk, at dette billede kan blive brugt til fremtidige artikler vedrørende produktet og testen på Woman.dk. 

Vi skal have din mail senest den 6. januar 2020 – og så kan det være, at det er dig, der bliver valgt.

© Beauty Bear

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af DK Pharma. Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher Womans målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, modtager du testproduktet og skal slutteligt besvare et spørgeskema om din oplevelse af det. Såfremt du bliver en af fem udvalgte, skal du desuden møde op på Benjamin Media på Frederiksberg for at få taget et efterbillede. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitik eller kontakt [email protected], hvis du har spørgsmål.

Når du melder dig som testperson, giver du samtykke til, at dit navn samt dit udsagn om produktet må blive anvendt til markedsføring af produktet. Du giver derudover samtykke til, at billedet, du indsender, vil blive brugt i markedsføringen. Du giver samtidig samtykke til, at dit navn og adresse videregives til annoncøren, DK Pharma, udelukkende til brug for, at de kan sende produktet til dig.