Stærke kvinder

På Woman hylder vi stærke kvinder, og dem er der heldigvis masser af – ligesom der er masser af måder at være stærk på. Her på siden kan du læse om alt fra stærke kvinder, som kæmper med angst, til kvinder, der har knækket cancer, og kvinder, som gør op med kropsidealer. 

 

Svære, men vigtige emner

Her på siden skriver vi om alle de svære emner, som vi allesammen bliver mødt af i hverdagen på enten den ene eller den anden måde. Vi skriver om ærlige, modige og stærke kvinder, som alle har noget på hjerte, eller som har gennemgået en vigtig udvikling. Der er masser af inspiration at hente, og hvis du selv kæmper med noget svært, så vil du måske finde trøst i at vide, at du ikke er den eneste.

Kendte, stærke kvinder

Blandt de stærke kvinder er også en masse kendte kvinder, som vi her på Woman-redaktionen ser op til – og det gælder både de danske og udenlandske af slagsen. Læs for eksempel om Rihannas undertøjskollektion, som alle må (og KAN) eje, om Irina Babenko, som fortæller, hvordan vi kvinder kan finde vores indre powerwoman frem, om Elvira Pitzner, som siger, at det meste indhold på sociale medier er finpudset, om kendiskvinder, der fortæller, at vi skal elske vores kroppe, som de er, og om, hvorfor Sofie Linde er én stor fornøjelse. Vi lover, at der er masser af gode, positive, livsbekræftende og stærke historier at finde her på siden. God læsning!  

Læs mere om Stærke kvinder