Kvinder i solnedgang
© iStock

7 glade singlekvinder giver dig deres bedste råd til, hvordan du elsker dit singleliv

Livet som single behøver slet ikke at være en tør og trist omgang!

31. august 2020 af Maria Broe Trustrup Hansen

Oh yes, der er masser af ting, der er meget federe end at have en kæreste, og der er også flere grunde til, at det er ret lækkert at være single om søndagen. 

Men helt ærligt, single-tilværelsen kan også være en hård omgang, og hvis du er single, kommer du sikkert også tit til at fokusere på de mindre rosenrøde ting ved livet uden en kæreste.

7 singlekvinders bedste råd

Vi har derfor spurgt en række glade singlekvinder, hvad der gør deres singleliv fedt, og her er deres bedste råd til dig, så du også kan elske dit singleliv.

“Sleepover'en skal have et comeback! Inviter dine veninder til en ægte omgang tøsehygge, hvor overnatning i jeres grimmeste t-shirts er inkluderet. Det er rart at vågne op sammen med nogen, selvom det ikke sker arm i arm, så sleepovers er helt geniale – også i hverdagene.”

- Caroline, 26 år

“Prøv Tinder, også selvom du i princippet er imod det at swipe til højre og venstre – det er godt for humøret og selvtilliden!”

- Lisa, 24 år

“Nyd din alene-tid! Du kan ALT, når du er single – mindst lige så meget, som når du er i et forhold, og det skal du huske. Tag i biografen alene (det er faktisk federe, for du bliver ikke forstyret af en snakkende kæreste), forkæl dig selv med en lækker middag (og ja, alle resterne ryger i DIN madpakke), eller tag ud at rejse alene (du finder ud af, hvor pisse sej du er, og du møder med garanti en masse nye, skønne mennesker).”

- Marie, 29 år

“Mit bedste råd er, at du skal have aftaler om søndagen. Det kan hurtigt blive ensomt at lægge alene i sofaen med både rigtige og moralske tømmermænd, men hvis du gør det sammen med en veninde, ser verden meget lysere ud.”

- Trine, 25 år

“Det er mega fedt, at du ikke behøver at være så selvbevidst – især omkring din krop. Det hele handler om, at DU har det godt med dig selv, og du behøver ikke tænke på andres meninger. Du kan for eksempel barbere dig, lige præcis når/hvis du har lyst, og hvis dit hår er fedtet, så lad det være fedtet!”

- Louise, 27 år

“Lad være med at analysere alting. Det gælder både fortiden, nutiden og fremtiden – du kan ikke bruge det til noget! Hiv i stedet fat i dine veninder, start en fest, og glem tid og sted.”

- Majken, 25 år

“Det er helt vildt fedt, at du aldrig har dårlig samvittighed over for dine dejlige veninder. Du har altid tid til at se dem, og det skal du nyde. Og hey, ofte er en veninde mindst lige så god at hænge ud med som en kæreste!”

- Anna, 28 år

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.