Ninalisaa

7 modeller har droppet at leve op til kropsidealer – og nu har de det bedre end nogensinde

Vi hylder de stærke kvinder, som ærligt viser, hvordan deres kroppe har forandret sig

2. juni 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det kan være svært, men det er virkelig vigtigt, at vi bliver bedre til at elske vores kroppe (ligesom Petra også prøver at gøre). Vi ser alle sammen forskellige ud, og selvom du måske nogle gange har lyst til at bytte krop med din bedste veninde eller modellen i modemagasinet, skal du huske, at du er perfekt, præcis som du er!

En række modeller har taget det budskab til sig, og de har sagt farvel til en livsstil, som forbød dem at spise, hvad de ville, og hvor de hele tiden helst skulle tabe et par kilo. 

Modellerne har delt en række før- og nu-billeder på Instagram, hvor man tydeligt kan se, at deres kroppe har forandret sig. Modellernes budskab er, at alle kroppe er smukke, og at det har gjort dem lykkeligere at droppe alle kropsidealerne. 

1. Charli Howard

Britiske Charli Howard er model i New York, og hun kæmper for et positivt syn på kroppen. Charli har været med til at starte All Women Project, som kæmper for, at alle kvinder skal elske og hylde deres kroppe, præcis som de er. 

2. Maeve Madden

Maeve Maddan er fra Irland, og den unge kvinde arbejder både som model, skuespiller, danser og personlig træner. På sin blog deler hun blandt andet sine tanker om en sund og aktiv krop. 

3. Nina Lisa

Modellen Nina Lisa kommer fra Tyskland, men bor i dag i London. På Instagram fortæller hun, at hun tidligere forsøgte at være en anden, men at hun i dag er blevet bedre til at elske sin krop, som den er.  

4. Liza Golden-Bhojwani

Amerikanske Liza Golden-Bhojwani elsker i dag sine kurver, men tidligere havde hun et meget anstrengt forhold til sin krop. Hun spiste stort set ingenting, og hele hendes verden handlede om at være tynd nok. Den 27-årige model har i dag overvundet trangen til at kontrollere sin krop, og i dag kæmper hun for, at kvinder verden over skal elske dem selv. 

5. Emily Bador

Engelske Emily Bador har et stort fokus på kropspositivitet, mental sundhed og feminisme. 

6. Hunter McGrady

Det er ikke første gang, at vi er stødt på Hunter McGrady her på Woman. Den seje model fik tidligere på året taget smukke og ikke mindst meget sexede billeder i badetøj, som var dedikeret til alle kvinder, som har følt sig usikre på grund af deller, strækmærker, appelsinhud eller akne.

7. Iskra Lawrence

Iskra Lawrance omfavner også sine smukke kurver, og hendes yndlingshashtag er #everyBODYisbeautiful

Kilde: Self Magazine 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.