Kvinde der smiler | Khloé Kardashian | Interview | Jimmy Kimmel Live!

7 seje øjeblikke, hvor Khloé har vist os, at hun er den sejeste Kardashian-søster

Kender du en, der er lige så sjov og upassende som hende?

23. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Hvis du er en af de mange, der også er lidt for besat af Keeping Up with the Kardashians og stalker dem alle på de sociale medier, så ved du højst sandsynligt godt, hvorfor de alle sammen – Kylie, Kendall, Khloé, Kim og Kourtney – er så seje og stærke kvinder. Men med alt det, der er sket for Khloé Kardashian under sin graviditet, mener vi, at hun faktisk er den sejeste af dem alle! Vi har her samlet syv øjeblikke, hvor hun har vist os det.  

1. Stort fokus på de kvindelige former

I 2016 slog Khloé dørene op for et kropspositivt, kurvevenligt mærke – nemlig Good American – som hun havde stablet på benene sammen med sin veninde Emma Grede. Det har allerede vist sig at være den største denim lancering nogensinde. Der er alle størrelser til alle former – og størrelserne går fra 00 til 24. Det er da lidt af et imperium, som Khloé er ved at bygge! Og det er så fedt, at der er til alle kvinder – ligegyldigt hvordan vi ser ud. 

En anden lille sidebemærking er, at de fragter til Danmark, hvis du køber tøjet over deres hjemmeside – hvilket ingen af hendes søskendes firmaer kan (endnu). 


2. Sin kamp for at blive gravid 

Khloé har ikke lagt skjult på, hvor svært hun har haft ved at blive gravid. Hun har siden 2013 snakket åbent om det, og det er også blevet diskuteret flere gange i Keeping Up with the Kardashians. Så da hun i september 2017 lagde et billede op på sin Instagramprofil, der fortalte, at hun var blevet gravid, gik alle omkring hende – inklusive os – amok! For efter en kamp for at blive gravid, lykkedes det endelig, og det kommer ikke bag på nogen, at Khloé blev så lykkelig over det.

3. Sin håndtering af rygterne om, at hun ikke var en “rigtig” Kardashian

Mange har undret sig over, hvorfor Khloé ikke ligner Kourtney og Kim særligt meget – og hendes halvsøskende Kendall og Kylie. Det kommer måske ikke til nogen overraskelse, at der på grund af dette har været ufatteligt mange latterlige rygter om, hvem hendes sande far var. Navne som O.J. Simpson (kendt atlet – og kendt for sin retssag angående mordet på sin ekskone), Alex Roldan (Kris Jenners frisør) og Lionel Richie (den kendte sanger, der synger Hello) har endda været oppe at vende.

I 2014 udtalte Kris Jenner, at Khloés far selvfølgelig var Robert Kardashian (ligesom Kourtney og Kim). Og at Khloé lignede Roberts mor på en prik! Khloé har også bare håndteret dette på en utroligt god måde gennem tiden igen og igen og igen – specielt efter hun er blevet mor

4. Hun er den stærkeste Kardashian

Det kommer nok ikke bag på så mange, at Kardashian-klanen går meget op i deres udseende. Derfor er det også naturligt, at de går op i at træne og være sunde (med måde). Khloé har de seneste år virkelig vist, at hun er den stærkeste Kardashian. Det er nemlig ekstra tydeligt på hende, da hun er hele 18 centimeter højere end Kim Kardashian. Khloé er nemlig 177 høj. Lange, trænede ben, stor saftig numse og flotte tonede arme – det er altså for sejt, Khloé!

5. Altid sjov og alt for upassende

Kardashian-familien er en smule skøre, men er vi ikke alle det? Khloé overbeviser os gang på gang om, at hun bare er den sejeste søster, da hun gør det, hun vil, og siger det, hun vil – også selvom det ofte er alt for upassende. 

Det er okay at have en dårlig dag eller give dig selv credit for, hvor gode dine selfies er! 

6. Måden hun har håndteret affæren

Ja, et af de øjeblikke, vi synes, hun har været allersejest, var, da det kom frem, at Tristian havde været hende utro under hendes graviditet. Hun har valgt at vægte sit barn, True, højest, og derfor giver hun ham en ekstra chance. Det kan godt være, at det ikke er alle, der er enige i, at hun har taget den rigtige beslutning, men hun har taget et valg, og hun ved, at hun har en familie, der støtter hende.

Kris og Kim har også været ude at give interviews, og de siger, at Khloé er en supermor, der bruger sin energi og kærlighed på True. Vi har respekt for Khloé efter hele denne skandale og sender hende en masse positive tanker.


7. Ufatteligt familieorienteret

Det kan ikke være nemt at være på tv næsten hver dag og hvert år – og så lige sammen med sin familie. Puha! Vi elsker alt det drama, der er til at finde i Keeping Up with the Kardashians. Men mest af alt, så elsker – og respekterer – vi, hvor gode de i bund og grund er til at være en familie, der bakker hinanden op – og har hinandens ryg. Alle i familien har støttet Khloé gennem en skilsmisse, utroskab, men også i perioden, hvor hun ikke kunne blive gravid. Og en af de allerbedste ting er, når Kourtney og Khloé er sammen – så sker der dæleme lidt af hvert.

Og det samme gælder den anden vej rundt. For hold nu helt fast, hvor har Khloé været en god moster til Kourtney og Kims børn (hvad det ser ud til på de sociale medier og i serien i hvert fald) – og ikke nok med det, så er hun rap i replikken. Det er så fedt, Khloé!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.