Bente Landmand søger Kærlighed
Læs alt om Bentes oplevelse i Landmand søger kærlighed her.© Instagram: @bstougaardlund, TV2

Bente fra Landmand søger kærlighed: “Det, jeg ville ønske, jeg vidste, inden jeg datede på nationalt TV”

“Hvis det havde været normal dating, og ikke fjernsyn, havde jeg trukket mig meget før!”

19. oktober 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Kan det være romantisk at malke en ko? Oh yes! Det har et af vores all time favoritprogrammer Landmand søger kærlighed lært os. 

Hvis du er lige så vild med det vidunderlige realityprogram, som vi er, er du helt sikkert blevet lige så vild med seje, søde, kloge og, ikke mindst, ærlige Bente, der datede Emil i Landmand søger kærlighed 2021. 

Men hvordan var det for Bente at date foran hele familien Danmark i bedste sendetid? Ville hun overhovedet være kærester med Emil? Og hvad har hun lært af at være med i Landmand? Læs alt om den bramfrie, sjove og søde Bentes oplevelser i Landmand søger kærlighed, her.  

Bente Landmand søger kærlighed
Vi eeelskede Bente i Landmand søger kærlighed!© Instagram: @bstougaardlund

“Var Emil en præmie, jeg overhovedet havde lyst til at vinde?”

“Da jeg sendte mit brev afsted, vidste jeg allerede godt, at det, at deltage i det program, ville være totalt ude af min comfort-zone”, fortæller Bente, men på trods af det, blev Bente nødt til at sende en video afsted: På Emils præsentationsvideo var han nemlig så sød, spændende og så godt et catch, at Bente bare måtte prøve chancen. 

Men pludselig skulle Bente til at finde ud af, om den charmerende Emil var noget for hende, for ud af hundredevis af breve valgte Emil, at Bente skulle være en af de fem piger, han gennem programmet skulle lære bedre at kende: Han var endda så interesseret i Bente, at hun var med helt til slut, kun slået lige på målstregen af Melissa.

Men selvom Landmand søger kærlighed på nogen måder er en konkurrence, var Bente hele tiden opmærksom på, at hun ikke skulle gå blindt efter Emils hjerte: Hun skulle ligeledes finde ud af, om “præmien” overhovedet var den rigtige præmie for hende: “Det kunne være svært at navigere i, hvornår det var ægte følelser, og hvornår jeg blev smittet af energien omkring dét, at det var en sjov og unik oplevelse at være med i Landmand søger kærlighed”.

Dog holdt Bente stædigt fast i, at hvis kemien var der mellem hende og Emil, ville det opstå af sig selv.

Landmand søger kærlighed
Emil med de tre piger, der flyttede med ham ud på gården. © TV2

“Allerede fra gruppedaten var Melissa favoritten”

I programmet ender Emil med at køre ud i solnedgangen med Melissa, og rygtet siger, at de to stadig er kærester og endda er flyttet sammen.

Allerede fra start kunne Bente mærke, at Melissa var favoritten: “På gruppedaten tænker jeg, at det er tydeligt, Emil og Melissa har en pingpong, der er bedre end den, Emil og jeg har. Da jeg har Emil på enmandshånd, er vores kommunikation faktisk ikke hammer fed, men da skønne Melissa kommer, lyser Emil op, fordi han har det rigtig godt med hende. Dog var jeg meget bevidst om, at det ville jeg ikke lade påvirke mig. Men det blev en sværere sag, da vi rykkede ud på gården”, fortæller Bente. 

Landmand søger kærlighed
Emil valgte Melissa til romantisk weekend. © TV2

“Jeg blev længere, end jeg ville være blevet i den virkelige verden”

Bente forklarer, at produktionsholdet støttede hende og motiverede hende til at blive, da hun udtrykte, at hun ikke syntes, det var så fedt, at hun havde på fornemmelsen, at Emil allerede havde valgt Melissa: “Produktionsholdet ville ikke udnytte mig, jeg kunne til hver en tid trække mig, men holdet bag kameraet var Emils allierede, ikke mine. Selvfølgelig fortalte de mig ikke hele sandheden omkring Emils tanker og følelser, så jeg blev klart længere, end jeg ville være blevet i en normal dating-situation”, fortæller Bente og uddyber: “Hvis jeg herhjemme havde mærket, at den fyr, jeg datede, havde god energi med en anden pige, så havde jeg jo ikke haft lyst til at fortsætte med at date ham”.

Bente fortæller ligeledes, at da hende og Emil var på gruppedate, havde de været længe oppe dagen forinden, hvilket gjorde, at Emil gabte viiirkelig meget: “Havde det været i en normal datingsituation, havde jeg også tænkt: Okay, vi skal ikke ses igen! Men fordi det var tv, og bolden var på Emils banehalvdel, blev jeg nok lidt for længe i kampen om ham”. 

Forståeligt! Gad du date en, der lignede, at han/hun kedede sig i dit selskab?

Landmand søger kærlighed
Bente og Emils (trætte) alene-date. © TV2

Dette overraskede Bente mest ved at lave Landmand søger kærlighed

Det overraskede Bente, hvor gode venner, hun blev med holdet, der er bag om kameraet. Det var både fedt for Bente, men også lidt svært, for Landmand ér jo et datingprogram, og folkene bag kameraet skal lave godt tv, og derfor er der heller ikke plads til at passe på alles følelser i processen. Som Bente fortæller: “Vinklen for dem er jo, at EMIL skal finde kærligheden. Ikke, at Bente skal finde kærligheden. Derfor er de jo også på Emils “hold”, og ville aldrig sige: “Jo, du har totalt ret Bente, Emil er vild med Melissa og ikke dig”, selvom de, ud fra Emils interviews og samtaler med dem, måske godt vidste, at han var vild med Melissa”. 

Derudover var Bente meget overrasket over, hvor mange meninger folk på sociale medier har om hende, Emil og de andre deltagere fra programmet: “Heldigvis har jeg kun fået søde beskeder, men kameraholdet kunne lige så godt have valgt at portrættere mig nederen: Vise når jeg brokkede mig, gabte eller lignende. Det handler jo om vinklen”.

Bente Landmand søger kærlighed
Det var både fedt, men også svært for Bente, at komme tæt på produktionsholdet.© Instagram: @bstougaardlund

Bentes bedste råd til dig, der gerne vil lave TV

Bentes råd til dig er simpelt: Tænk, før du taler!

Bente siger, at en god idé er at have tænkt over dine værdier, og hvor du ikke vil gå på kompromis, inden du melder dig til programmet, for når lampen lyser, de siger “TAKE ONE”, og produktionen stiller dig skide gode spørgsmål, er det nemt bare at sige, det du tror, de gerne vil høre: “Dit svar skal være DIG, og ikke bare det, du tror, at produktionen gerne vil have, du skal sige, for at de kan lave godt tv. Det ville jeg ønske, jeg havde vidst. Ha' dig selv med! Det handler om kærligheden!”

Bente Landmand søger kærlighed
Bentes råd til dig: “Tænk før du taler!”© TV2

Hvor er Bente i dag? 

Selvom Bente ikke løb afsted med Emils hjerte, fik hun noget andet vidunderligt ud af programmet: Tre nye, gode veninder: Melissa, Augusta og Louise, der også alle tre datede Emil. 

Derudover vil Bente ikke afsløre for meget om sin civilstatus, men hun fortæller, at det ikke kun er mænd i landmandsuniformen, der er søde, og når alt kommer til alt, handler det om personlighed og gensidig lyst og interesse: “Hvis der er noget, jeg har lært af Landmand søger kærlighed, så er det, at det hverken er erhverv eller fysisk placering, der kan gøre, at jeg bliver forelsket”, afslutter Bente med at sige. 

Seje Bente viste os, at det er totalt okay at være kontant og ærlig overfor vores crush, og fortælle åbent om vores usikkerheder og inderste tanker, og det kan vi ikke takke hende nok for! Er vi de eneste, der krydser fingre og tæer for, at vi igen en dag ser Bente på skærmen igen? Nej, vel? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide