Sofie Linde | Is
© Instagram @sofielinde1

Elsker du også Sofie Linde? Her er 8 grunde til, at hun er én stor fornøjelse

Har du set Sofies geniale (og gratis) makeup-trick?

8. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Vi er helt vilde med skønne Sofie Linde! Ikke nok med at hun er et af højdepunkterne ved X Factor, så er hun bare ubeskriveligt sjov og sød. Hun formår at give os et kæmpe smil på læberne, når vi stalker hende på Instagram, for hun poster geniale billeder af sig selv, sin mand, Joakim Ingversen, og deres datter Trine. 

Vi har her samlet otte af de tidspunkter, hvor Sofie er én stor fornøjelse!  

1. Hun synger Lars Lilholt for lille Trine 

Måske kan du selv huske, dengang du var lille, og dine forældre sang Puf eller Jeg ved en lærkerede? Efter at Sofie Linde og Joakim er blevet forældre, har de dog fundet en ny og mere effektiv sang, der virker på lille Trine – nemlig Kald det Kærlighed af Lars Lilholt. Hvis det ikke er en kæmpe fornøjelse og giver dig et smil på læben, så ved vi ærligt talt ikke, hvad der vil. 

Det eneste der virker er Lars Lilholt ♥️ God weekend 🎉

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

2. Sofies selvironi

Sofie Linde formår virkelig at få os til at grine endnu en gang med dette opslag. Her viser hun nemlig lighederne mellem hende og lille Trine – hun skriver, at Trine har arvet hendes såkaldte ‘pølsefingre’. Og derudover matcher de med ens trøjer. De er da som to dråber vand? 

3. Danmarks bedste julekort

Sofie og Joakim har flere gange vist os, at de er et match made in heaven. Men et af de absolut bedste øjeblikke var i julen 2017, hvor Sofie postede et julekort på Instagram. Her var – dengang gravide – Sofie klædt ud som julemanden med deres hund på armen, og Joakim var den lille, frække nissepige. Vi er fans – og håber på et lignende julekort hvert eneste år. 

4. Et gratis makeup-trick 

Du behøver faktisk slet ikke at gå på YouTube for at finde brugbare makeupvideoer, der viser hvordan du får et wet evening look (smookey eye). Du kan blot se denne video af Sofie. Igen viser hun, at hun er mesteren af selvironi – for alt du skal bruge er blot en vandhane. 

Gratis makeup-tips 🤦🏼‍♀️😘🎀

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

5. Børn på vej

Da Sofie og Joakim skulle offentliggøre, at var blevet gravide, lagde Sofie det her billede op. Så er standarden vist sat for alle os andre. Det er da sjovt og sødt! 

6. Hun er ligesom alle os is-elskere

Hvis du elsker is, vil du kunne relatere alt for godt til dette øjeblik, hvor Sofie var én stor fornøjelse! På de varme sommerdage findes der intet bedre end en kold, forfriskende is at køle sig ned på. Og behøver vi virkelig at se ufatteligt lækre ud, når vi spiser en? Sofie viser, at vi kan gøre lige, hvad vi vil – for så længe isen er god, så er alt andet vel ligegyldigt? 

Kære Dagbog. I dag sov jeg i solen og spiste en is 🌞🍦

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

7. Hun er smuk, som hun er 

Hvis du går ind på Sofies Instagramprofil, kan du hurtigt konkludere, at Sofie virker som en strong, independent woman, som bare er virkelig selvsikker – og har det godt. Det er derfor rart at se, at hun ikke kun lægger lækre, smukke billeder op af sig selv. Sofie tager glædeligt billeder fra vinkler nedefra, og vi elsker hende for det!

TorsDAG er lig med dobbeltHAG' 🤦🏼‍♀️😘

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

8. Pink hår og farverige X Factor-kjoler

I X Factor er en del af spændingen at se, hvad den kære Sofie nu er hoppet i, og hun owner altid de sejeste og vildeste outfits! Det handler bare om at stå inde for, hvem vi er, og hvad vi gerne vil. Sofie elsker spræl og farver, og vi forstår det godt, for det klæder hende virkelig.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori