Før gemte hun sit ansigt – nu giver hun tusindvis af følgere skønhedstips

Selv ikke negative kommentarer kan slå hende ud

19. august 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Tidligere har vi set den 17-årige teenager og model, Andrea Salazer, der trods kampen mod kræft, ikke forhindres i at føle sig smuk

En anden stærk og inspirerende kvinde er Marimar Quiroa på 21 år, som er født med sygdommen cystic hygroma – en væskefyldt vækst i hendes hals og mund, der kræver, at hun skal trække vejret gennem et rør og bruge tegnsprog for at kommunikere. 

Jagt dine drømme

Tidligere skjulte Marimar sit ansigt, når hun gik på gaden, men for to år siden startede hun sin egen YouTube-kanal, hvor hun giver gode skønheds- og makeup råd. Nu har hun over 100.000 følgere, der bakker op om hende og over seks millioner visninger på sine beauty-videoer.

Ustoppelig

Selvom hendes følgere elsker hende, kommenterer på hvor smuk hun er, og fortæller hende, hvor meget de elsker hendes makeup (hvilket vi også gør!), har hun desværre også fået negative kommentarer. 

Dette stopper heldigvis ikke Marimar, der ønsker at kunne inspirere andre unge kvinder og mænd til at jagte deres drømme uanset samfundets forventninger. Hvor er hun bare sej – godt gået, Marimar!

Se portrættet af Marimar Quiroa i videoen af Barcroft TV her: