© iStock

8 gode råd fra kvinder – om (andre) kvinder

Fordi dit forhold til kæresten ikke er det eneste, der skal plejes

30. maj 2021 af Redaktionen

1. “Husk ordsproget ‘chicks before dicks’! Hvis det er svært, når du er nyforelsket, kan du se et par afsnit af Sex and the City, så du bliver mindet om, hvorfor du ikke kan klare dig uden veninder.”

Anna

2. “Behandl andre, som du selv vil behandles.”

Siv

© gettyimages.dk

3. “Det er let at sætte hende blondinen med de store boobies i bås som dum bimbo – men ville du selv bryde dig om at blive opfattet som arrogant, når du i virkeligheden er genert? Døm ikke andre kvinder på udseendet!”

Mia

4. “Møder du en kvinde, du svinger godt med, skal du endelig ikke tøve med at invitere hende ud. Tænk på, hvor smigret du selv ville blive, hvis det var omvendt. Nye veninder er fantastiske!”

Charlotte

© gettyimages.dk

5. “Gør en helhjertet indsats for at komme på god fod med de vigtigste kvinder i din kærestes liv. Hans mors og søstres mening betyder meget mere, end du går rundt og tror.”

Susan

6. “Vær god ved din mutti. Hun har passet på dig og elsket dig, siden du bare var en lille blyb i hendes mave, der gav hende kvalme i ni lange måneder. Nu er det hendes tur til at blive forkælet. Køb en gave, skriv en sms om, at du savner hende, send et fint kort, invitér hende ud, ring og spørg, hvordan hun har det, eller gå en tur med hende – hun bliver så lykkelig!”

Sandra

© gettyimages.dk

7. “Tag konflikten med dine veninder eller kollegaer. Sig det ligeud, hvis noget går dig på, og understreg, at I skal have snakket om det, så problemerne komme ud af verden.”

Camilla

8. “Husk at fortælle dine veninder, hvad de betyder for dig.”

Mette

© gettyimages.dk

TEST DIG SELV Er du storesøsteren eller lillesøsteren i jeres venskab?

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman