Fries Up Your Life
Vi glæder os til at lytte med.© Fries Up Your Life

Godt nyt til alle Fries Before Guys-fans! Nanna og Josephine er klar med ny podcast

Skal du lytte med?

20. maj 2021 af Redaktionen

Nanna og Josephine er med deres over 10 millioner downloades, kendt og elsket af millioner af danskere for at give et indblik i livet som ung kvinde i dagens Danmark. 

De seje kvinder er anerkendt for deres programmer landet over og har senest vundet Fælleskabsprisen 2020 – og netop fælleskab er omdrejningspunktet for deres nye format Fries Up Your Life. Her inviterer de lytterne med ind i et samtalerum, der skal ære alle de overvejelser og spørgsmål, som deres mange lyttere brænder inde med.

Fries Up Your Life

I Fries Up Your Life inviterer Nanna og Josephine os med ind til et brag af en auditiv fyraften med plads til al den alvor og humor, som livet rummer – og selvfølgelig i samme (k)ærlige og bramfri tone, som vi kender fra podcasten Fries Before Guys

Med podcasten kan vi lyttere nu søge råd og inspiration ved at skrive ind til den nye og intime brevkasse – uanset om du står med et dilemma, mangler tips og anbefalinger – eller blot har brug for en godt og ærligt råd til livet. 

Fries Up Your Life
Den nye podcasts navn er Fries Up Your Life. © Fries Up Your Life

Lyt med fra i morgen

Nanna og Josephine har om nogen bevist, at vi ikke skal være bange for at blotte os, vise sårbarhed og tale ’lige ud af posen’ – også når det kommer til de svære, intime, dybt personlige og tabubelagte emner. Og i denne podcast vil de – som kun de kan – dele ud af deres personlige erfaringer og inddrage dem selv som eksempler. Vi glæder os!

Den nye podcast udkommer i morgen 21. maj på Podimo.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.